15 Ekim 2014 Çarşamba ABD Reytingleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
51,381
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
thumbnail_1412178518.jpg

Çarşamba'nın sonuçları belli oldu.

Modern Family düşüş yaşasa da bir kez daha farklı şekilde günün en çok reyting alan yapımı oldu.

Black-ish yine düşüş yaşayan bir diğer dizi olmasına karşın yüksek oranlar almayı sürdürdü.

The Mysteries of Laura geçen haftaki oranlarını korudu. Dizi en azından sabit bir kitle edinmiş gözüküyor fakat bu kitlenin yeterli olup olmayacağı belirsiz.

Red Band Society, yükselişe geçse de oranları Fox için bile bir hayli düşük. Dizinin sezon sonunda iptal edilmesi bekleniyor.

Arrow da düşüş yaşayan dizilerden oldu ve 1 reytingin altındaki CW dizilerine dahil oldu.

İşte günün sonuçları:

SaatKanalProgram18-49 RatingToplam izleyici
:00CBSSurvivor2.3/89.33
ABCToy Story of TERROR - Tekrar1.8/66.18
NBCThe Mysteries of Laura1.4/58.67
FOXHell's Kitchen1.2/43.67
CWArrow0.8/32.32
08:30ABCIt's The Great Pumpkin Charlie Brown - Tekrar2.2/76.24
09:00ABCModern Family3.4/109.71
CBSCriminal Minds2.4/710.89
NBCLaw & Order: SVU1.7/57.16
FOXRed Band Society1.0/33.17
CWThe Flash - Tekrar0.5/21.67
09:30ABCblack-ish2.5/76.93
10:00CBSStalker1.7/57.87
NBCChicago PD1.6/56.78
ABCNashville1.3/45.02

Son düzenleme:
Bu arada American Horror Story: Freak Show ilk bölümüyle rekor kırmıştı ama ikinci bölümde çok kötü düşmüş. 3.1'den 2.3'e gerilemiş. Yine de açık ara farkla günün en çok izlenen kablolu dizisi olmuş...

@Forumdash

kitle buna kitlenmesinde kime kitlensin ? :))

ama diziyi izlemiyorum benim yüzümden düşmüş olamaz @beyazsoy gibi kabahati bana atmayın ben masumum:))

ben onu uygun hale getiririm giyinmesi bişey ifade etmez altyapısı sağlam :)
Ameriklara etkin yok izlesen de işlemeden de adamların reytingi düşük)) bu trytinglere gore amerikalılardan çok bizi saftirik türkler izliyor bu dizileri ))))

Ameriklara etkin yok izlesen de işlemeden de adamların reytingi düşük)) bu trytinglere gore amerikalılardan çok bizi saftirik türkler izliyor bu dizileri ))))
ben bu diziyi izlemiyorum ama laf sanırım @Çiğdem- e gitti izleyen oydu? şimdi kıza saftirik mi diyorsun ? çok ayıp valla :))

Bu arada American Horror Story: Freak Show ilk bölümüyle rekor kırmıştı ama ikinci bölümde çok kötü düşmüş. 3.1'den 2.3'e gerilemiş. Yine de açık ara farkla günün en çok izlenen kablolu dizisi olmuş...

@Forumdash
Evet dün akşam gördüm reytingi, En kötü sezonu sezonu 2.sezon zaten. Hala en iyi sezonunun bu da3.sezon olur, onun ekmeğini yiyior. 4.sezonda eski kadroda olanlara sırf yer verebilmek için saçma ucube karakter yaratılmış.

Bu dizi için demedim genel olarak Amerika dizilerinin reytingi düşük . ama hangi tiki tipe baksak Amerika dizileriyle yatıp kalkıyor)))
yabancı dizi izleyenlere tiki tip dendiğine göre, bizim çöp yerlileri sabahtan akşama kadar izleyene de fiki tip diyorlar sanırım :)

yabancı dizi izleyenlere tiki tip dendiğine göre, bizim çöp yerlileri sabahtan akşama kadar izleyene de fiki tip diyorlar sanırım :)
Bizim diziler kötü olsa da zleyenler doğal. İnsan kendi gibi olan kendi kulturunden kendi tarihindeki insanları izlemesi kadar doğal birşey olamaz. Ama sen amerikalıların bile işlemediği dizileri izliyorsan sorun var demek)))