15 Ekim 2012 Pazartesi Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Arkasokakların miladı doldu karadayı fişini çeker artık

panik yok atv reklamdı...şimdide özette...

ben bu seyircinin elinde kumandalısı dakika başı kanal çevireninden nefret ediyorum, bir diziyi açarım bitene kadar kanala dokunmam seçilen denekler ise sanki sözleşmiş gibi habire zap yapıyor tüm kanalları sevindirme çabası içindeler.. reklamlı 2 reklamsız 7 reyting alan proğramlar var demekki denek zap için otomatiğe takmış.... tam görev adamı ..

- - - Ekleme - - -

Sormana şaşırdım :D atv zirvede tebrikler dersin diye bekliyordum :D

zaten tebriği söyleyeceğimde :)) dedim kopyalarken acaba atv yi star diyemi kpyaladın :)

Karadayı o kadar tekrar verdi ki özeti kimse izlemiyo bende dahil :D

ben bu seyircinin elinde kumandalısı dakika başı kanal çevireninden nefret ediyorum, bir diziyi açarım bitene kadar kanala dokunmam seçilen denekler ise sanki sözleşmiş gibi habire zap yapıyor tüm kanalları sevindirme çabası içindeler.. reklamlı 2 reklamsız 7 reyting alan proğramlar var demekki denek zap için otomatiğe takmış.... tam görev adamı ..
Aynen bende zapa ayıracaaam vakti nette dolaşiyorum zap yapmak artık beni yoruyor o derece iğreniyorum :X

Deniz yıldızı harikaydı ve bitti... Yer Gok Ask 20.45 de ozet basladı umarım ıyı sonuclar alır.

Karadayının özeti listeye giremiyo , hala zirvede olu diyolar , O Ses Türkiye yeni bölüm 20.45te başladı galiba zirveyi alır birazdan