15 Aralık 2024 Pazar Reyting Sonuçları

Bu akşam ne izleyeceksiniz/izlediniz?

• Teşkilat - 124. Bölüm | TRT 1

• Deha - 13. Bölüm | Show TV

• MasterChef Türkiye 2024 | TV8

• Şakir Paşa Ailesi: Mucizeler ve Skandallar - Yeni Dizi | NOW

• Çok Güzel Hareketler 2 - 186. Bölüm | Star TV

• Kim Milyoner Olmak İster - 1133. Bölüm | ATV

• Diğer (Lütfen Belirtiniz)

• TV İzlemeyeceğim/İzlemedim

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
şakir paşa sırf meraktan izlendi bu projenin bu reytinglerden fazla almasının imkanı yok.ilk bölüm ve tekrar reytinglerine çok fazla aldanmamak gerekiyor.Aklıma kurt seyit geldide o da hatırlarsanız totalde 6 ab de 10 ile başlamıştı.Sonrası hayal kırıklığı 21 bölümde bitti o da yurt dışı satışlarından dolayı.Bence bu dizi 10 bölümü görmez.

• Beğendim
Reactions: AhmetBayram
Şakir Paşa Ailesi böyle bir günde ilk bölümüyle ne alabilecekse onu almış, güzel açılış tebrikler.

Önümüzdeki 5-6 bölüme kaderi belli olur, ilk 4-5 hafta tahminde bulunmak zor, iki yöne de (düşüş-yükseliş) gidebilecek bir iş...

Deha ve Teşkilat kendilerini korumuşlar, bakalım ŞPA bu ikiliyi etkileyecek mi 1 ay sonra göreceğiz...

Şakir Paşa'm çok iyi başlamış. Haftaya 6.50+ gelecektir. Çünkü tekrarı da çok iyi gitmiş. :Z:bhr:

Deha 7.15 alarak yine iyi gitmiş.

Teşkilat 8.62'ye yükselmiş, tebrikler. TRT 1 göbek atıyordur uzun zamandır. :D

Şakir Paşa Ailesi harika başlamış. :Z İlk bölümün kısalığı ve büyük kısmının maçla çakışması yüzünden tahminimi görece düşük tutmuştum ama kalbimden geçen bu civarlardaydı. Çok başarılı bir ilk bölümdü ve bence cuma da yayınlansa kendine izleyici bulabilirdi ama ister istemez Şerbo'nun gölgesinde kalacağı için pazar daha hayırlı olacak gibi. Dizilerin ilk bölüm reytinglerine güven olmuyor çünkü düşük başlayanlar yükselebiliyor, yüksek başlayanlar sonraki haftalarda avcunu yalayabiliyor ama dün akşam neredeyse izleyen herkes çok beğendiği için fısıltı gazetesini çalıştırıp kitlesini büyüteceğine inanıyorum. Üstelik tekrarları da bayağı iyi gitmiş kısacası geliyor gelmekte olan. :oley:

21.54 - 23.59 TKR
Total | (19) | 1,70
AB | (8) | 2,30
ABC1 | (15) | 1,93

23.59 - 01.52 TKR
Total | (42) | 0,91
AB | (39) | 0,77
ABC1 | (38) | 0,94

Şakir Paşa izleyenler dizi tam olarak ne ? Tarihi komedi mi ? Tarihi dizi mi ?

Kanalın Kirli Sepeti'ni şutlayıp Şakir Paşa'yı getirmesi, şimdilik iyi hareket olmuş. Ama dizinin kaderi 2-3 haftaya belli olur, bu reytinglerle sezonu rahat çıkarır hatta 2. Sezonu yapılır.

• Beğendim
Şakir Paşa Ailesi çok iyi başlamış. Tebrikler. Ben de gece internetten izledim ve beğendim. Tempoyu düşürmezlerse bu düzeyde gider diye düşünüyorum.

• Beğendim
Şakir Paşa Ailesi çok iyi giriş yapmış. FB maçından dolayı AB’de daha düşük başlar diye düşündüm ama yanılmışım. Haftaya 7+ gelir. :Z

• Harika
Reactions: cokiyitvci
Şakir Paşa izleyenler dizi tam olarak ne ? Tarihi komedi mi ? Tarihi dizi mi ?

Kanalın Kirli Sepeti'ni şutlayıp Şakir Paşa'yı getirmesi, şimdilik iyi hareket olmuş. Ama dizinin kaderi 2-3 haftaya belli olur, bu reytinglerle sezonu rahat çıkarır hatta 2. Sezonu yapılır.
Genel olarak tarihi dram ama komedi sahneleri de içeriyor boğucu bir havası yok. Kirli Sepeti formatında denebilir.

Ekranın en reytingli ismi menopozlu Hürrem teyzem Vahide:oley:

Ne @serhatt ın parlaklar ne @MasacRE nin cıvır sultanlar bir o edemiyor,yine damgasını vurmuş :oley:

Çarşamba muhteşem yüzyıl ; perşembe annem , çukurova ve aldatmak ; cuma afk; Salı anne derken pazarları da şakir paşa ile damga vuruyor.
Son 17 yılın 12 sinde 6 farklı dizi ile ekranda ve zirvede , eşi - benzeri yok :oley:

Ne @serhatt ın parlaklar ne @MasacRE nin cıvır sultanlar bir o edemiyor,yine damgasını vurmuş :oley:

Çarşamba muhteşem yüzyıl ; perşembe annem , çukurova ve aldatmak ; cuma afk; Salı anne derken pazarları da şakir paşa ile damga vuruyor.
Son 17 yılın 12 sinde 6 farklı dizi ile ekranda ve zirvede , eşi - benzeri yok :oley:

Pazartesileri de Bir İstanbul Masalı ile damga vurmuştu. :Z Bir Cumartesi kaldı. :A

Tutmayan tek işi yine FOX-Medyapım dizisi olan Merhaba Hayat ama o laneti de yıkacak gibi. :A

Şakir Paşa Ailesi merak ettiğim bi diziydi. Görsel anlamda da hikaye anlamında da doyurucuydu. İzlerken hem bi dönem dizisi olmasından dolayı hem de ağır dram içemediğinden dolayı iyi reyting alamayacağını düşünmüştüm. Baya iyi başlamış. Şaşırmadım diyemem. Ayrıca ilk bölümün 90 dakika olmasını oldukça radikal buldum. Umarım böyle devam eder.

• Beğendim
Reactions: Aserat