ne tesadüf ikisi de senin şirketin dizileriAB rahatsız ediyor beniAB'yi hak eden diziler Çukur ve UTC
Gerisi en fazla 7 almalılar
![]()
ne tesadüf ikisi de senin şirketin dizileriAB rahatsız ediyor beniAB'yi hak eden diziler Çukur ve UTC
Gerisi en fazla 7 almalılar
![]()
ne tesadüf ikisi de senin şirketin dizileri![]()
ay hoşt bir diziyi ab yapan senaryonun işleyişi ve oyuncuların yeteneğidir İG de bir özcan kazuleti var kalanı ultra ABtorpil geçtiğim düşünülmesin.
Sanki yala mı beeSen İG iziyon diye o dizi AB olamaz. Hamuru bi kere totalle yoğrulmuş bir dizi
![]()
Bak gördün mü...Sonuçta İG'yi düşürdün 7'yeay hoşt bir diziyi ab yapan senaryonun işleyişi ve oyuncuların yeteneğidir İG de bir özcan kazuleti var kalanı ultra ABayrıca ab grubunda zirve vatanım sensin olmalı sonra UTC
diğerleri 10 reytingi aşmamalı
10 u geçmemeli dedim 9.99 da bir reyting değeri sonuçtaBak gördün mü...Sonuçta İG'yi düşürdün 7'yeO kafi benim için
![]()
Her hafta aynı sonucu alamıcana göre10 u geçmemeli dedim 9.99 da bir reyting değeri sonuçta![]()
Hatırlıyorum bunu bim fiyatı gibi reyting bunu alan karadayıydı @xemrexxx10 u geçmemeli dedim 9.99 da bir reyting değeri sonuçta![]()
bölüme göre 8.5-9.99 arası gidip gelebilirHer hafta aynı sonucu alamıcana göre![]()
@Forumdash a nanik diyorsun yani sen diyince ben de hatırladım ama sen çok şey yapma isviçreli kötü moderatör döndü bakHatırlıyorum bunu bim fiyatı gibi reyting bunu alan karadayıydı @xemrexxx
Hayır sadece komikti Ozamanlarbölüme göre 8.5-9.99 arası gidip gelebilir
@Forumdash a nanik diyorsun yani sen diyince ben de hatırladım ama sen çok şey yapma isviçreli kötü moderatör döndü bak@Yakamoz-Asi