ne tesadüf ikisi de senin şirketin dizileriAB rahatsız ediyor beni AB'yi hak eden diziler Çukur ve UTC Gerisi en fazla 7 almalılar
ne tesadüf ikisi de senin şirketin dizileriAB rahatsız ediyor beni AB'yi hak eden diziler Çukur ve UTC Gerisi en fazla 7 almalılar
torpil geçtiğim düşünülmesin.ne tesadüf ikisi de senin şirketin dizileri
ay hoşt bir diziyi ab yapan senaryonun işleyişi ve oyuncuların yeteneğidir İG de bir özcan kazuleti var kalanı ultra AB ayrıca ab grubunda zirve vatanım sensin olmalı sonra UTC diğerleri 10 reytingi aşmamalıtorpil geçtiğim düşünülmesin.
Sanki yala mı bee Sen İG iziyon diye o dizi AB olamaz. Hamuru bi kere totalle yoğrulmuş bir dizi
Bak gördün mü...Sonuçta İG'yi düşürdün 7'ye O kafi benim içinay hoşt bir diziyi ab yapan senaryonun işleyişi ve oyuncuların yeteneğidir İG de bir özcan kazuleti var kalanı ultra AB ayrıca ab grubunda zirve vatanım sensin olmalı sonra UTC diğerleri 10 reytingi aşmamalı
10 u geçmemeli dedim 9.99 da bir reyting değeri sonuçtaBak gördün mü...Sonuçta İG'yi düşürdün 7'ye O kafi benim için
Her hafta aynı sonucu alamıcana göre10 u geçmemeli dedim 9.99 da bir reyting değeri sonuçta
Hatırlıyorum bunu bim fiyatı gibi reyting bunu alan karadayıydı @xemrexxx10 u geçmemeli dedim 9.99 da bir reyting değeri sonuçta
bölüme göre 8.5-9.99 arası gidip gelebilirHer hafta aynı sonucu alamıcana göre
@Forumdash a nanik diyorsun yani sen diyince ben de hatırladım ama sen çok şey yapma isviçreli kötü moderatör döndü bak @Yakamoz-AsiHatırlıyorum bunu bim fiyatı gibi reyting bunu alan karadayıydı @xemrexxx
Hayır sadece komikti Ozamanlarbölüme göre 8.5-9.99 arası gidip gelebilir
@Forumdash a nanik diyorsun yani sen diyince ben de hatırladım ama sen çok şey yapma isviçreli kötü moderatör döndü bak @Yakamoz-Asi