15 Ağustos 2013 Perşembe Reyting Sonuçları

mrt-06 post: 1416101' Alıntı:
O işler o kadar kolay mı yeniden yapılanma süreci daha yeni bitti sayılır daha birçok iş var bir kanal el değiştirince mecbur eskiler ile idare eder örenk Fox TV zamanında TGRT el değiştirdiğinde tüm gün Bez Bebek vardı ama bak şimdi ne kadar kaliteli bir yayın akışı var. Şıp diye büyük prodiksyonlu yapımlar başlatmak hemen olmaz önce arka planı sağlamlaştırmak lazım....

:D Ben sana ne desem sen yine showu savunmaya calisicaksin en iyisi bosverelim :D

mrt-06 post: 1416113' Alıntı:
Gerçekleri söylüyorum hemen lafı değiştir. Tamam.

Aga sen ne diyosun niye durup dururken trip atiyosun tartismayi bitiriyorum konuyu degistir diyosun istiyosan devam edelim benim icin farketmez

Doktorlar Show'da izlenirmiş ben bu yaz bunu anladım. Fox'ta izlerim sanmıştım ama olmadı. Hiç yakışmadı fox'a. Ne diye geçti ki zaten. Show'a geri dönsün...

SERHAT3456 post: 1416062' Alıntı:
gungor elendi bence pek iyi gitmez gelecek hafta
ya elenirse elensin ben ona çok sinir oluyorum nedeni ise daha oyun devam ediyoken diğerlerinden daha geç kaldıklarını düşünüp bırakması ya ister geç kal ya sen bitir görevini neden yarıda bırakıyosun

HachiKo post: 1416503' Alıntı:
ya elenirse elensin ben ona çok sinir oluyorum nedeni ise daha oyun devam ediyoken diğerlerinden daha geç kaldıklarını düşünüp bırakması ya ister geç kal ya sen bitir görevini neden yarıda bırakıyosun

bende pek haz etmiyorum ama sırf onun için izliyorum arada