15 Ağustos 2011 Pazartesi Reyting Sonuçları

Fks14

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
2,350
Puanı
809

Total'de Yer Gök Ask, A/B'de Ay Tutulmasi zirvede.
Akasya Duragi, Yer Gök Ask'in gelmesiyle düsüs yasamis, ama iki grupta da 2.sirada yer aliyor.
Yeni sezonuna baslayan Yer Gök Ask total'de zirvede yer aliyor, A/B'de ise 3.siranin sahibi oldu.
Ilk bölümüyle umut vaad eden Ay Tutulmasi, bu hafta iyi gitmis. Dizi total'de kendini 6.sirada buluyor, A/B'de ise kendini 1.sirada buluyor.
Bu haftanin düsüs yasayan dizisi ise Reis. Bakalim gelecek haftalarda reytingleri nasil olacak.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Yer Gök Aşk totalde, Ay Tutulması A/B'de çok iyi gitmiş.

Reis'in tutmayacağı belli oldu bence
Çok da kötü gitmez ama parlayan bir iş olmaz gibi...

Yine reytingler çok değişik gelecek heralde. Fox'da yapımlar ön plana çıkacak total'de ve A/B'de ise, Star yapımları ön plana çıkacak.

Yer Gök Aşk'ın A/B'de de birinci olma ihtimali yüksek bence. Çünkü Dinle Sevgili özellikle A/B'de Fox ortalamasını çok düşürüyor...

Aslında ilginçtir 21.30'da yayınladığı dizilerde FOX düşük geliyor ve özellikle Canan'da öyle. Yer Gök Aşk'ta farklı birşey olabilir ve özlenmiş olabilir. Uzun lafın kısası, Yer Gök Aşk ve Dinle Sevgili zirveyi zorlamıştır. Akasya Durağı'da zirve için yarışmıştır.

Reyiz ve azıcık ay tutulmasına baktım ay tutulması tutacak gibi ama Reyiz ilk beştedir bence

Ben Leyla ile Mecnun ve Kurşun Bilal'i izledim. Her ikiside çok güzel bir bölümdü.

Leyla ile Mecnun'da yine komik olaylar ön plana çıktı. Güldü geçirdiler yine. Yozgat'a gittiler çekim için bir ara onun görüntüleri falan. Yozgat'da kameramanların peşini bırakmaması falan komikti.

Kurşun Bilal, Gökhan Mumcu olarak yine sevilen stile büründü. Gökhan Mumcu psikopatlaştı adam dövdü ve hatta adamın dişini söktü. Bilal, Yine çok iyi bir olayı zeki bir şekilde çözmeyi başardı.

star tv geçen seneki dizi hüsranını bu sene üstünden atacak gibi hem ay tutulması hem de anneler ve kızları çok iyi...

Program siralamalari ve yorum eklendi.

Kurşun Bilal anlaşılıyorki finale doğru gidiyor. İzlenilse çok sevilecek bence. Arda Kural'ın ayrılmasından dolayı izlemiyor çoğu kişi ama bence kaliteli bir yapım.

Ay Tutulması'nın hem yeni bölümü hem tekrarı A/B'de ilk beşe girmiş. Önemli başarı. Star sezona çok iyi başladı. Bakalım Kanal D'nin gelişiyle işleri nasıl gidecek Star'ın ?

Yer gök aşk zirvede başladı 19 share dün izledim çok iyi bir bölümdü
doktorların tekrarları çok iyi gidiyor
yer gök aşk başlayana kadar ay tutulmasını izledim oda abde 1.olmuş
unutma beni ise totalde iyi abde vasat

Ben kendim açtigim reyting konularda, genellikle kendi yorumumu ekliyorum. Ayrica senin yazdigin yorum kanal siralamalarin yorumuydu. Sana karsi özel bir durum yok yani

Hayır, ben yorumumu program sıralamalarına göre yaptım.

Moderatörün son düzenlenenleri: