15-21 Ekim 2012 Haftalık Dizi Reytingleri / Haftanın En Çok İzlenen Dizileri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Yorumumda Total'ide yorumladım...Sadece AB'yi yorumladım.Totalde 1 reyting farklari yok ister kıl payı de ister foto finiş ister burun farkı de.O derece azlar.

daha ne yazdığını bilmiyorsun "Türkiye nın en çok izlenen dizisi MY" yazmışsın ama en fazla izmeneni Total belirler ve Total de burun farkida olsa kol farkida olsa Vadi en cok izlenmiş. AB reklam veren icin cok önemlidir ama bende reklam veren olmadığım icin bnm icin bir önemi yok. :)

Bu hafta Vadi yok belki bu sayede bir defa da olsa 1. Olursunuz, sevinirsiniz bari :D

Vadi reklam olmasa 5 katlar totalde abde 12-13leri görürü my yeni karakterler geldi diye yükselimiş haftaya düşer yine

daha ne yazdığını bilmiyorsun "Türkiye nın en çok izlenen dizisi MY" yazmışsın ama en fazla izmeneni Total belirler ve Total de burun farkida olsa kol farkida olsa Vadi en cok izlenmiş. AB reklam veren icin cok önemlidir ama bende reklam veren olmadığım icin bnm icin bir önemi yok. :)

Bu hafta Vadi yok belki bu sayede bir defa da olsa 1. Olursunuz, sevinirsiniz bari :D

ab her hafta muhtesem birinci totaldede fark yok vadiyle muhtesem özeti e 7 geçiyor ab de en fazla reklam gelirini muhteşem aliyor

ab her hafta muhtesem birinci totaldede fark yok vadiyle muhtesem özeti e 7 geçiyor ab de en fazla reklam gelirini muhteşem aliyor

ya sizin anlayışınizda bir sorunmu var? Ben AB de MY kötü dedimmi? Evet AB de en yüksek reytingi acik ara MY aliyor ama En fazla izlenen diziyi Total belirliyor ve 6 haftadir Vadi Total de zirvede yani burun farkiylada olsa, kol farkiylada olsa, kulak farkiylada olsa,... Vadi 6 haftadir Türkiye nin en fazla izlenen dizisi bunu anlamak bu kadar zormu?

Vadi en çok izlenen dizi my yi ezmiş parçalamış reklam şova rağmen

- - - Ekleme - - -

En çok ciro yapan dizi açık ara vadı en çok kazandıran

Takas gerçekten yorumların çok komik , Vadi , MYı ezmiş diyosun ama total grubundaki fark 0,77 , ama ab grubunda MYın , Vadiye attığı fark tam 4,17 reyting , bende totali daha fazla önemsiyorum evet ama totalde okadar küçük reyting farkı varsa ezilmez ama abdeki farka ezmiş denir.

[TABLE="class: cms_table, width: 500"]
[TR]
[TD="align: left"]Lale Devri her hafta artıyor! :) Süper ve çok kaliteli dizi çünkü[/TD]
[/TR]
[/TABLE]