Sonra tebrik ettim ya, görmedin mi? Tabii hala laf sokma derdinde olduğun için dikkatli bakmamışsın...Kib.
Tebrik bile edememişsin. Kıskançlıktan çeneye vurdu demişsin.
Sonra tebrik ettim ya, görmedin mi? Tabii hala laf sokma derdinde olduğun için dikkatli bakmamışsın...Kib.
Tebrik bile edememişsin. Kıskançlıktan çeneye vurdu demişsin.
Sonra tebrik ettim ya, görmedin mi? Tabii hala laf sokma derdinde olduğun için dikkatli bakmamışsın...
İyi hatırlattın, ben sana laf yetiştirmekten başka bir şey yapayım bari...Görmemişim. Neyse sen git haftalıkalrını hazırla.
İyi hatırlattın, ben sana laf yetiştirmekten başka bir şey yapayım bari...
Sen bunalıma girdikten sonra ben sahiplenmeseydim öksüz kalacaktı konu. En azından faydalı bir şey yapıyorum. Teşekkür edeceğine söylediğin şeye bak...Aynen zaten susman gerekiyordu iyi oldu.
Sen bunalıma girdikten sonra ben sahiplenmeseydim öksüz kalacaktı konu. En azından faydalı bir şey yapıyorum. Teşekkür edeceğine söylediğin şeye bak...
Sağol, çenene biraz hakim olabilirsen başlayacağım inşallah. Konuyu bitirdikten sonra tekrar konuşuruz...Sanki bana yarıyor konu. Sana yarıyor yani.
Neyse güzel hazırladığını söyledim zaten. Kolay gelsin.
Sağol, çenene biraz hakim olabilirsen başlayacağım inşallah. Konuyu bitirdikten sonra tekrar konuşuruz...
Sağolunuz izin verdiğiniz için...Tamam devam et.
Sağolunuz izin verdiğiniz için...