15 Şubat 2020 Cumartesi Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Bully
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bugün Hangi Yapımı İzleyeceksiniz/İzlediniz?

• Kullanılan toplam oy
    20
Afili Aşk'ın günü değişmeseydi keşke. Çarşambaya göre iyice çökmüş. En fazla 2-3 hafta daha devam eder ve yerine (umarım) Hizmetçiler gelir. En kolay gün gibi görülmesine rağmen hiçbir yaz dizisinin sağ çıkamamaması ilginç.

Züm****anka yavaş yavaş AB'de hak ettiği reytinglere dönüyor. :A

• Güldürdün
Reactions: alperuz
O Ses Türkiye 7 üzeri rating ile AB ve ABC1 sezonu 1. olarak kapamış..Tüm sezon değişmedi olay; Totalde Kuzey Yıldızı diğer kategorilerde O Ses Türkiye..
Totalde Zumruduanka nın zrive yarışı Totalde 7 bandında devam etmiş..

Afili Aşk, çarşamba devam etmeliydi. Çoğu izleyicinin haberi bile yoktu dün yeni bölüm olduğundan. Yaz dizileri için bu sene Cumartesi uğursuz geldi.

KYİA'nın bölümü güzeldi. :) Total'de ve 20+ABC1'de reytingler iyi ama AB'de düşük gitmiş.

Zümrüdüanka her grupta düşüş yaşamış, neden bilmiyorum. Survivor gelmeden bu düşüş kötü olmuş. Ama Total'de 7+ almayı da devam ettirmiş. :)

O Ses Türkiye'nin ardından yayınlanan DEK tekrarı da AB'de fena gitmemiş ve 14. sırada yer almış. 😱 Total'de Yasak Elma (2.58), AB'de DEK (2.22) en çok izlenen dizi tekrarı olmış.

• Beğendim
Reactions: cookies
Afili Aşk biter yerine Hizmetçiler gelir 39'a tamamlasalar bari.

Zümrüt Survivor gelince AB'de iyice çöker totalide kurtarmaz ve biter :A

Afili Aşk'ın reytingleri iyice düşmüş, twitterda Puhu TV ile görüştükleri ile ilgili birkaç tweet gördüm. Anlatılacak hikayesi varsa ve izleyicisi arkasında duracaksa geçsin dijitale. Haftaya da bu reytingleri alırsa 36.bölümde ekrana veda eder.

Afili Aşk'ın reytingleri iyice düşmüş, twitterda Puhu TV ile görüştükleri ile ilgili birkaç tweet gördüm. Anlatılacak hikayesi varsa ve izleyicisi arkasında duracaksa geçsin dijitale. Haftaya da bu reytingleri alırsa 36.bölümde ekrana veda eder.
Ay her bitik dizinin fanı da Puhu'dan medet umuyor kendilerini Jet Sosyete falan zannediyorlar herhalde. :A

• Güldürdün

HYS için de aynısı yapılmıştı. Bir sürü tweet, mail atılmıştı organize olup. Yaz dizisi için fazla ile sürdü bence.

• Beğendim
  • Güldürdün
Reactions: Emre Ozansoy
  • Güldürdün