evetBizim cahil Profösörü mü deyü?
evetBizim cahil Profösörü mü deyü?
o anlamda değil lo tahtı hakedip de ölen .ssKimden peydahlamış?Gülfem mi acep..
![]()
Gece gece biraz agalı konaklı düşündüm pardon.o anlamda değil lo tahtı hakedip de ölen .ss
Ben programı her hafta izliyorum buşuna Muhteşem Yüzyıl üzerine ahkam kesmiyoruz.evetcapslerini yorumliyi şimdi
![]()
Çok Tudors izlemişEkli dosyayı görüntüle 32810
gerçek hürrem buna benziyormuş ilber ortaylı dergiden açıp gösterdi@destere @Bully @Yakamoz-Asi
adamlar boş konuişmiyi gerekirse asırlık kitapları getirip gösteriyilerBen programı her hafta izliyorum buşuna Muhteşem Yüzyıl üzerine ahkam kesmiyoruz.![]()
Çok Tudors izlemişAnna Boleyne benziyor
Özellikle boyun kısmıyla
![]()
.ss totalseniGece gece biraz agalı konaklı düşündüm pardon.![]()
Sülo da babasına çekmiş katletme konusunda. sshiç öyle![]()
İlber Ortaylı ve Murat Bardakçı ayaklı kütüphane gibi.adamlar boş konuişmiyi gerekirse asırlık kitapları getirip gösteriyiler
ilber hocanın hayli belki
![]()
yanlarındaki teyze de iyiİlber Ortaylı ve Murat Bardakçı ayaklı kütüphane gibi.![]()
Ekli dosyayı görüntüle 32810
gerçek hürrem buna benziyormuş ilber ortaylı dergiden açıp gösterdi@destere @Bully @Yakamoz-Asi
yok artık 😱doğru söylüyor bence benziyor ama soyup baksak net çıkaracağız şimdilik pek emin değilim orjinali burda arkayı açsa resimdekiyle olan benzerliği şıp diye çözeriz
Ekli dosyayı görüntüle 32811
Gurur duyuyorum..adamlar boş konuişmiyi gerekirse asırlık kitapları getirip gösteriyiler
ilber hocanın hayli belki
.ss totalseni
tabe tabeGurur duyuyorum..
Ya şu Ilber denen adam hep yalan dolan Mustafa'm isyan filan çıkarmamış..![]()
Bizim cahil Profösörü mü deyü?
Türkiye'nin tek sanat Tarihçisi profösörü.yanlarındaki teyze de iyi![]()