beyazsoy sakarya fırat kuzey guneye yaramasına ragmen muhteşem yüzyıl büyük fark attı yorum yazarken saygılı ol total de 5 ab iki katından dahada fazla bir farkla yenildi ve 47 haftadır bu böle kabullenmek guc ama bu gerçek herseferinde olcak kıskırtıcı msj yazion yine
yaw dunden beri tartışıyoruz... dün ne deysem çıktı hala konusuyon ya bravo... bi özür dile yanildim diye)))) ayrıca muhteşem yüzyıl hep carsambaları birinci olur dıyeyımde ikide bir beni muhteşem yüzyıl düşmanı ilan etme))))) hürrem oldukça türk kadınların entrika merakini fazlasıyla karsilar... malum türkiye kumanda kadınlarda))) dün muhteşem yüzyıla baktım resmen savaslar gecıstırılıyor. koskoca savaşlar pırt diye bitiyor. ama hurremın entrikaları saatlerce sürüyor)))))) bu ne biçim iş yahuu
cemilenin aglaması hürremin bagırmasi aliomdemi ah bu kadınlar 😉
reytingin formülü çok açık bir hürem bir cemile birde fatoşgül))))))))))))
Muhteşem Yüzyıl bu hafta müthiş bir fragman yayınladı, ben bölüm bu kadar iyi olursa belki 20'yi bile görür diyordum ama bölüm fragmanın çok altında kaldı sanırım, sonuç hüsran, Muhteşem Yüzyıl'dan Kuzey-Güney'e kaymalar başladı, biraz sezonun ilk haftalarına dönüş yaşandı ama Kuzey-Güney'in bu başarıyı sürdürmesi hakikaten zor.
Kuzey-Güney'in yönetmenini başarılı bulmadığımı defalarca söyledim ama fragmanlar çok iyi hazırlanıyor, sezon başından beri fragman kalitesiyle dikkatimi çekiyor bu dizi.
Yetenek Sizsiniz Türkiye çok geç saatlerde bitiyor, Acun işini biliyor, boşluktan reyting alıyor ama yeterli değil yine de.
Kreys Muhteşem Yüzyıl ile ilgili yazılan her mesaja cevap vermene gerek yok, Muhteşem Yüzyıl'ın birinciliği elden gitmiyor ama bu dizi sonsuza kadar zirvelerde gezmeyecek, elbet gerileyecek, her iktidar çökmeye mahkumdur. Bugün ilk sezondan çok daha geride, gelecek yıl da bu sezondan daha geride olacak, bu doğal bir yıpranma süreci.
helal be beyazsoy helal ilk kez sana katiliyorum bence bunu bir yere yazmaliyiz ve Forum tarihine gecmeli.Fatosgül 1 Saat ayni yere bakiyor ama yinede 13 reyting aliyor bunun tek sebebi vadi nin toplu Halde kahvehanelerde,... Izlenmesi ama fatosgülün evlerde kadinlar tarafindan izlenmesi.
bu dizi 4 sezon sürcek ve bir hafta bile 2 olmicak adım gibi eminim bunu herkez bilio ben dedigim yeteneksizsiniz sanki çok daha iyiydi kuzeye gore
yorumlarındaki değerlendirmeler doğru yada yanlış olabilir saygı duyuyorum ama filmlerin ismini değiştirerek aşağılama bir günde seninle dalğa geçen biri çıkabilir benden uyarması...
Kreys Muhteşem Yüzyıl ile ilgili yazılan her mesaja cevap vermene gerek yok, Muhteşem Yüzyıl'ın birinciliği elden gitmiyor ama bu dizi sonsuza kadar zirvelerde gezmeyecek, elbet gerileyecek, her iktidar çökmeye mahkumdur. Bugün ilk sezondan çok daha geride, gelecek yıl da bu sezondan daha geride olacak, bu doğal bir yıpranma süreci.
'Kurtlar Vadisi' bitene kadar zirveyi hic kimseye birakmamisti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?