Aa sen nasıl Bizim Hikaye izleyicisiydin öyle.Güzel köylü deki deli Hikmet i atacak sandım.![]()
Aa sen nasıl Bizim Hikaye izleyicisiydin öyle.Güzel köylü deki deli Hikmet i atacak sandım.![]()
Başroller dışındaki obsesif karakternden bana ne?Aa sen nasıl Bizim Hikaye izleyicisiydin öyle.![]()
O zamanlar işaretlerin peşinden gidip delirdiğinde çok önemli bir yeri vardı da gerçi geçti aradan 2 yıl. Böyle detayları tek hatırlayan ben kalmışımdır.Başroller dışındaki obsesif karakternden bana ne?![]()
Akıl sağlığını tehdit edecek şeyler yapma.O zamanlar işaretlerin peşinden gidip delirdiğinde çok önemli bir yeri vardı da gerçi geçti aradan 2 yıl. Böyle detayları tek hatırlayan ben kalmışımdır.![]()
Unutabilsem de unutsam, hiçbir zaman bir diziyi bu kadar dikkatli izlemediğimden.Akıl sağlığını tehdit edecek şeyler yapma.![]()
Ye lerin iki gözü iki çeşmeUnutabilsem de unutsam, hiçbir zaman bir diziyi bu kadar dikkatli izlemediğimden.![]()
Safa yatmaların beni bitirdi.Ye ler kim? 😱![]()
Yasak Elma diye düşündüm ama ler eki var işte.Safa yatmaların beni bitirdi.![]()
Sen ve ekibin ayol.Yasak Elma diye düşündüm ama ler eki var işte.![]()
Ammmmmaaaaan hiç aklıma gelmemiş.Sen ve ekibin ayol.![]()
Ammmmmaaaaan hiç aklıma gelmemiş.Bizim Hikaye'nin yanında Yasak Elma da neymiş. Herkes de bilir bunu.
![]()