Hayır masum olan benim
masumiyetin gücüHayır masum olan benim
Gün değiştirmemiş zaten, haftada 2 güne çıkmış. Yani salı ve cumartesi.Koskoca Tolga Çevik’e yaz akşamında bile reyting getiremeyen kanal utansın. Kaldırın vallahi, yeni sezon falan yapmayın. Skandal desem mi demesem mi...
Acayip Tipler de elde patlamış, üzgünüm. Salı gününe geri dönsün.
Sen iki arada şunu sokuşturma
Aaa gör bunu savunursan böyle olurmasumiyetin gücü
İkinize de lanet olsunAaa gör bunu savunursan böyle olur
O zaman tek güne insin, ben demiştim konu altında haftada iki gün olur diye. Yine yanılmadım @xBUGRAxTolgshow'a ara gerçekten yaramış. Sezon başından beri her bölüme gözlerimden yaş gelene kadar gülüyorum. Ama bunun karşılığını görememesi üzücü. Maç olmamasına rağmen reytinglerinde değişiklik yok. Yine de yaz sezonu için ilk 10'da kalması yeter.
Acayip Tipler için ilk bölüm merakı demiştim.@xBUGRAx
Gün değiştirmemiş zaten, haftada 2 güne çıkmış. Yani salı ve cumartesi.
FOX zahmet edip doğru düzgün duyursaydı konu 'gün değiştirdi' diye açılmazdı. Zaten dün Tolga Çevik'ten de laf yediler.O zaman tek güne insin, ben demiştim konu altında haftada iki gün olur diye. Yine yanılmadım @xBUGRAx
Bölümler önceden çekildi zaten masrafı yoktur. Zaten yaz sonuna kadar yayınlayıp bitirirler.Bu arada 2.96 / 2.65 reytinglerle gün birinciliklerinin olduğu yerde Tolga Çevik’in ilk 10’da yer alması yeter mi cidden? @Aserat
Tolgshow'a ara gerçekten yaramış. Sezon başından beri her bölüme gözlerimden yaş gelene kadar gülüyorum. Ama bunun karşılığını görememesi üzücü. Maç olmamasına rağmen reytinglerinde değişiklik yok. Yine de yaz sezonu için ilk 10'da kalması yeter.
Acayip Tipler için ilk bölüm merakı demiştim.@xBUGRAx
Gün değiştirmemiş zaten, haftada 2 güne çıkmış. Yani salı ve cumartesi.
FOX çöküşlerdeFOX zahmet edip doğru düzgün duyursaydı konu 'gün değiştirdi' diye açılmazdı. Zaten dün Tolga Çevik'ten de laf yediler.
Bölümler önceden çekildi zaten masrafı yoktur. Zaten yaz sonuna kadar yayınlayıp bitirirler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?