14 Temmuz 2018 Cumartesi Reyting Sonuçları

Ooo masum olanda @xemrexxx öyle mi 😱😱😱
Hayır masum olan benim :A
masumiyetin gücü:A
220px-Afi%C5%9F.jpg

Tolgshow'a ara gerçekten yaramış. Sezon başından beri her bölüme gözlerimden yaş gelene kadar gülüyorum. Ama bunun karşılığını görememesi üzücü. Maç olmamasına rağmen reytinglerinde değişiklik yok. Yine de yaz sezonu için ilk 10'da kalması yeter.

Acayip Tipler için ilk bölüm merakı demiştim. :A @xBUGRAx
Koskoca Tolga Çevik’e yaz akşamında bile reyting getiremeyen kanal utansın. Kaldırın vallahi, yeni sezon falan yapmayın. Skandal desem mi demesem mi...

Acayip Tipler de elde patlamış, üzgünüm. Salı gününe geri dönsün.
Gün değiştirmemiş zaten, haftada 2 güne çıkmış. Yani salı ve cumartesi. :D

Tolgshow'a ara gerçekten yaramış. Sezon başından beri her bölüme gözlerimden yaş gelene kadar gülüyorum. Ama bunun karşılığını görememesi üzücü. Maç olmamasına rağmen reytinglerinde değişiklik yok. Yine de yaz sezonu için ilk 10'da kalması yeter.

O zaman tek güne insin, ben demiştim konu altında haftada iki gün olur diye. Yine yanılmadım @xBUGRAx :A

Bu arada 2.96 / 2.65 reytinglerle gün birinciliklerinin olduğu yerde Tolga Çevik’in ilk 10’da yer alması yeter mi cidden? @Aserat :A

O zaman tek güne insin, ben demiştim konu altında haftada iki gün olur diye. Yine yanılmadım @xBUGRAx :A
FOX zahmet edip doğru düzgün duyursaydı konu 'gün değiştirdi' diye açılmazdı. Zaten dün Tolga Çevik'ten de laf yediler. :A
Bu arada 2.96 / 2.65 reytinglerle gün birinciliklerinin olduğu yerde Tolga Çevik’in ilk 10’da yer alması yeter mi cidden? @Aserat :A
Bölümler önceden çekildi zaten masrafı yoktur. Zaten yaz sonuna kadar yayınlayıp bitirirler. :A

Haftaya belli olur her şey umarım değer bilinirler artık !!

Salı iyi gider hafta sonu TV açan yok. :A

Erkenci Kuş dizisinde ne var gerçekten merak ediyorum. Yani tekrarı bile 3 reytingle zirvede yer alan bir dizi gerçekten ilginç. Yeni sezonda Salı gününde kalırsa büyük fiyasko olur UTC adına yalnız :A