14 Ocak 2016 Perşembe Reyting Sonuçları

Aynen sen vardın tek güvenen diziye herkesi şaşırttı reytingleriyle
@HarzeM abi beğenmişse güzel dizidir bende bakacam bir ara

Bencede saçma fırsatı teptiler
İkiside 10:30da bitmiş çok erken
Haftaya özetli olmalı ikiside
Bu gün cidden çok zor gün
Ana haber 1. oluyor dizileri geçiyor cidden çok ilginç bir durum
ayy hafta içi herhangi birgünde bu saçmalık yok ana habere geçilmek bence rezilliğin son noktası ayy ama bu yıl perşembe günü vadide dahil reyting alabilen dizi yok ayol vadi genelde 6 ortalamayla 1.oluyordu diğer günlere bakalım kırgın çiçekler, eşkiya, ertuğrul, kiralık aşk bunlar 9 alaiblen diziler malesef perşembe günü reyting alamıyor diziler ana haberin 2 grupta biren 1.olması herşeyi zöetliyor zaten

Aynen öyle rezillik dizboyu
Abde büyük boşluk var be 5i geçen yok
Nerdeyse absi perşembenin 4 reytingte kalacak

İki dizi izliyoruz sıkı fanıyız diye diğer kanallara bakyacazmı yani
(Diriliş, Filinta) Edho izliyorum Analar Anneler izliyorduk annem çok beğenmişti
Diriliş, Filinta, Yunus Emre, iki de mini dizi başladı onlarıda say toplam: 5

EDHO'ı izlediğine şahit olmadık daha. Her hafta ya sular arıza yapıyor ya da elektrikler kesiliyor?

Diriliş, Filinta, Yunus Emre, iki de mini dizi başladı onlarıda say toplam: 5

EDHO'ı izlediğine şahit olmadık daha. Her hafta ya sular arıza yapıyor ya da elektrikler kesliyor?
İnanma kardeşim iki mini dizimi kafkasyayı bıraktım 2de izlemedim sonra
Diriliş ve Yunus Emre iki kardeş dizi tabi izleyecem
Seddülbahir yine aksiyon yine tarih tabi bakcam

Her zaman söyledim, yine söylüyorum. Beren Saat çok büyük bir yanlış yaptı. Bu diziyi seçmemeliydi, gidip sağlam bir diziyle dönüş yapmalıydı. Kariyeri adında çok kötü bir durum oldu, bakalım ne karar verecek Timur Savcı?

KVP yorumlara baktığıma göre baya kötü bir bölümmüş. 13. yıla özel güzel bir bölüm hazırlayabilirlerdi, ona rağmen TOTAL'de zirvede yer almış. AB'si zaten düşüktü, şaşırmadım o nedenle.