14 Ocak 2016 Perşembe Reyting Sonuçları

Konu düzenlendi. Reytingler tam liste ilk sayfada.

Ne bekliyordun Hilal ya. Berbat bir bölümdü. Öyle birkaç sahneyle olacak iş değil bu.
Bende mi bir terslik var? Diyelim ki kötü bu oranları asla hak etmiyor dizi. Total de zaten yerlerde ama AB de de bu düşüş çok saçma değil mi? Bu saatten sonra yükselişin de yeterli olacağını sanmıyorum.

Vadinin dünkü bölümünden bu oranların geleceği bellidi vadi efsanesi sonunda 3 reytingide gördü.

Sende terslik yok. Bu oranları hak etmiyor olabilir ama hak edecek bir girişimleri de yok. Totali bu saatten sonra en fazla 4 alsın. Ama AB oranlarını izleyici iyice çekilmeden toplamak zorunda dizi başka şansı yok yani.

Sende terslik yok. Bu oranları hak etmiyor olabilir ama hak edecek bir girişimleri de yok. Totali bu saatten sonra en fazla 4 alsın. Ama AB oranlarını izleyici iyice çekilmeden toplamak zorunda dizi başka şansı yok yani.
sadece starın kitlesi beren saatin kitlesini kabul etmiyor ama ben Kanal d deki dizinin bukadar düşeceğini tahmin ettim çünkü beyazın lafından sonra Kanal d ye boykot yapıyorlar vadinin kitlesi cumhurbaşkanının kitlesi

Kosem bitmis
Seddulbahir ve Kördüğüm iyi gitmişler

Vadi bu sezon bitmeli NECATİ beceremiyor artık

3 YETER ATV 20:00:16 22:37:40 6.11 14.19

tebrik ediyorum bu diziyi 3.bölümde sanırım vadiyle aynı reytingi alıyor helal olsun

3 MUHTESEM YUZYIL KOSEM STAR TV 20:45:07 23:49:29 4.93 12.95

13.Bölüm gerçek olacak olacak seyirci aynı ürünü 2 kere yemez

Kördüğümde cok iyi

A/B'de çok büyük bir boşluk var.

Asla Vasgeçmem yeni dizilerden baya etkilenmiş Total'de.

Kösem için fazla yoruma gerek yok, A/B boşluğunda bile her hafta düşüş yaşıyor. Totalde zaten 2'li reytinglere gerilemiş. Beren çok yanlış bir seçim yapmış, üzüldüm.

Yeter, Total'de zirveyi alır ama neden hala özetsiz erkenden başlattıklarını anlamak güç

AB'de Kördüğüm özetli yayınlanırsa oranları yükselir

Kösem'de tek üzüldüğüm Beren Saat'in kendisine yazık etmesi

beren saat Arka sokaklara gelsin bence erler film fiyatları eşit tutuyor