14 Ocak 2013 Pazartesi Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Karadayi az reklam girmis bayaa bide kimse yokken 12 gormus.
kayip o kadar gun degistirmesine ragmen hala 8'i goruyo anliklarda

Neyse ben kacar derse, iyi yorumlar 😉

Karadayinin sonunda noldu mahir kafa atti polis silah cekti oraya kadar baktim tv gitti.

karadayı yanlış yerde bitti son sahneyi göstermeyeceklerdi daha heyecanlı olurdu

son sahnede bişey anlaşılmıyor zaten salihin kimliği anlaşılmamıştır büyük ihtimal kibrit yasinin planıdır

- - - Ekleme - - -

kibrit abi olacaktı kibrit kerpetene yakın sanırım
)

- - - Ekleme - - -

Karadayi az reklam girmis bayaa bide kimse yokken 12 gormus.
kayip o kadar gun degistirmesine ragmen hala 8'i goruyo anliklarda

Neyse ben kacar derse, iyi yorumlar 😉

iyi geceler yakup
)

erkencisin bugün ..

off be karadayı 12 de görmüş helal
karadayı 12 gördüyse biz 20 görcez gibi gözüküyo inşallah

nazif kara işi bittikten sonra senaryo nasıl olcak merak ediyorum bence senaryoyu daha güzel yapabilirler mesela mahire bi bela bulaştırsınlar aksiyon falan obaa 15 e çıkar

23:17 Karadayı Reklam Dönüşü...

- - - Ekleme - - -

23:18 Karadayı bitti...

mahir şu temmuzu dövse süper olcak acayip kıl oluyom o adama
ezelde de hep karşısına çıkıyodu temmuz

Nazif Kara idam edildikyen sonra gercek İntikam baslar

son sahnede bişey anlaşılmıyor zaten salihin kimliği anlaşılmamıştır büyük ihtimal kibrit yasinin planıdır

Kibrit dedi ya seni istesem içeri tıkarım diye...Adam her seferinde ya tokat yiyor yada kafa
Garibim napsin polis zoruyla karşisina alip konuşuyor

Kibrit dedi ya seni istesem içeri tıkarım diye...Adam her seferinde ya tokat yiyor yada kafa

kardeşiyle çıktığını öğrenirse kibriti öldürür

kibriti göstermeselerdi herkes mahir yakalndı diye düşünecekti. ama şşimdi kimse yakalndıgını düşünmeyyecek . diğer bölümü heycanlı beklemiyecek şimdi

asıl meseleyi unuttun kibrit aşık bir adam artık aşk uğruna her kafa darbesi sineye çekilir
)

bende o kızı kaçırmamak için darbelere alışırdım başka türlü elindeki kuşu kaçıracak mahirin kuşuyla idare edecek adam
))

kibriti göstermeselerdi herkes mahir yakalndı diye düşünecekti. ama şşimdi kimse yakalndıgını düşünmeyyecek . diğer bölümü heycanlı beklemiyecek şimdi

ama heyecanla beklenecek o kadar sahne varki??

ben şimdi ferideye ne diyeceğini merak ediyorum feride 8 numaralı kapıda gidip viran eve dikiz yaparken salihe soracağı soruları aklından biriktiriyordur herşey haftaya
)

birde içişleri bakanı acaba feridenin fadıra ne cevap verdi acaba orasıda muamma
)

Ben o kızda hiç ışık görmuyorum ya
Kibrite başka bi kız yazsınlar..Songül'de o zamanların hastalıgı olan Kara Sevda'ya tutulsun ölsün gitsin