vadi stara gecerse
kvp ozeti fatma gulu rahat gecer ins vadi stara gecer
Kryes ' Alıntı:star kar edio mukemmel bir kanal diger
kanallar su dokemezler benim gozumde
star reytingleri guzel vadi stara gecsin
tamamdir
star nereye iyi kanal yahu. ilk 20 ye gıremeyen behzat c. iki kat para verip transfer etti)))))) 1 milyon verip show tv den daha az izlenen muhteşemi transfer etti))))
yayına koyduğu istisnasız bütün diziler battı bu dizilerden büyük zararı var. bir çocuk sevdim kanal d nin yarı reytingi alıyor. büyük zarar..
tek kar ettikleri eyvah duduyorum (o da muhteşemin gazı) birde belki beni affet.. diğer bütün programlar zararda .. bu kanal nasıl kar ediyordur yahuu))))))))
Capslock ' Alıntı:muhteşem yüzyıl kar ediyor beyazsoy
her hafta ilk3te olan bi dizi kar
etmiyosa hangisi edecek
show datken iyi kar ediyordu. hem daha yüksek reyting hemde kanala maliyeti azdi. stara geçerken çok pahalıya transfer oldu (pazarlık tnt show doğuş guru arasındaydı ) ve showa göre düşük reyting alıyor. show kar edebilecegini düşünse starın verdiği parayı verır dizisini elinde tutardı
show datken iyi kar ediyordu. hem daha yüksek reyting hemde kanala maliyeti azdi. stara geçerken çok pahalıya transfer oldu (pazarlık tnt show doğuş guru arasındaydı ) ve showa göre düşük reyting alıyor. show kar edebilecegini düşünse starın verdiği parayı verır dizisini elinde tutardı
yalnız olayı gerçek baglamından koparıyorsun muhteşem yuzyıl sezon başında stara geçme anlaşması yapıldı yani sezon sonu reytinglerine bakmak lazım.. muhteşem ilk başladıgındaki reytinglerle sonlara dogru aynı aynı reytingi almıyordu. showda muhteşemdeki bu düşüşü farketti ve bu yeni rakamla ve düşen reytinglerle muhteşem zarar edecekti. zaten show yarım dönemde ucuza yayınladı muhteşemi zaten kar edebileceğini düşünse bırakmazdı diziyi
capslock kafana göre reytingleri almışsın iki hafta önceki reytingi alsaydın ya))))
yalnız olayı gerçek baglamından koparıyorsun muhteşem yuzyıl sezon başında stara geçme anlaşması yapıldı yani sezon sonu reytinglerine bakmak lazım.. muhteşem ilk başladıgındaki reytinglerle sonlara dogru aynı aynı reytingi almıyordu. showda muhteşemdeki bu düşüşü farketti ve bu yeni rakamla ve düşen reytinglerle muhteşem zarar edecekti. zaten show yarım dönemde ucuza yayınladı muhteşemi zaten kar edebileceğini düşünse bırakmazdı diziyi
capslock kafana göre reytingleri almışsın iki hafta önceki reytingi alsaydın ya))))
Allah aşkına madem star muhteşeme verdiği parayı reklamlarla çıkarabiliyordu neden show tv aynı parayı verip reklamlarla çıkarmayı düşünmediLordly' Alıntı:ütfen abartmayalım...show kim doğuş grubu kim. show parayı veremediği için diziyi alamadı bu kadar basit. Tims de show'u susturmak için bebeğe meme verme misali suskunları yaptı. Muhteşem Yüzyıl alınırken verilen parayı star tv muhteşemin reklam gelirlerinden 10 kere kazanmıştır. Star tv muhteşemi alarak iyi bir hamle yaptı ama diğer hamleleri için aynı şeyi söyleyemeyeceğim malesef.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?