Aynen öyle 🥰Evetttt gelsin haftalıklar
Herkes hak ettiği yerde 😎
Garip bir şekilde Masumlar Apartmanı'nın düştüğü hafta Kırmızı Oda da düşüyor, yükselince öbürü de yükseliyor. Gerçi bazen bunlar aynı hafta içinde olmayadabiliyor.
@Aserat düzeltir şimdi. Sonuçta koskoca sezon finalinç yazısı ile yayımlandıAkıncı final değil sezon finali
Birsen Altuntaş finali sezon finali diye yayınladılar dedi o yüzden ona güveniyorum.@Aserat düzeltir şimdi. Sonuçta koskoca sezon finalinç yazısı ile yayımlandı
Kanalın yazısına göre hareket etmen gerekir. 3 ay sonra belli olunacak bir duruma göre değil. Yayın akışlarına göre yazmak daha doğruBirsen Altuntaş finali sezon finali diye yayınladılar dedi o yüzden ona güveniyorum.
ATV'nin ipiyle kuyuya ineceksek ohoo. Zaten devam ederse bile kadro değişecekmiş vs. yani Akıncı olarak başlamaz büyük ihtimalle.Kanalın yazısına göre hareket etmen gerekir. 3 ay sonra belli olunacak bir duruma göre değil. Yayın akışlarına göre yazmak daha doğru
Tabii ki olamayacak çünkü kalite olarak Kırmızı Oda o diziden üç beş gömlek üstün. AB'de Masumlar'ın düşüşü daha fazla olduğu için haftanın asıl kaybedeni de belli.@Aserat bu hafta kaç kez patladın hatırlamıyorum. Kırmızı Oda boş günde düşmüş. En azından MA boş günde düşmüyor. Çarşamba sabahı o kadar laf edip durdun, bugünkü reytingler sana çok güzel cevap oldu. Haftalık reyting tablosunu şimdiden sabırsızlıkla merak ediyorum. Siz hiçbir zaman bir Masumlar Apartmanı olamayacaksınız. @offensive
2 saat ne diyeceğim diye düşünüp bunu mu buldun? Her zaman hüsrana uğradığın için artık kendini en kötüye hazırlıyorsun ve her şeye bir bahane buluyorsun ama sonuca gelirsek bu hafta Mucize Doktor'cuğun ve Trajedi Oda'cığın çok fena patladı. Zaten böyle bomboş günde 1.5 reyting kaybediyorsa yeni sezonda tıpkı MD gibi sönen balonu patlayacak zaten.Tabii ki olamayacak çünkü kalite olarak Kırmızı Oda o diziden üç beş gömlek üstün. AB'de Masumlar'ın düşüşü daha fazla olduğu için haftanın asıl kaybedeni de belli.
Mucize Doktor'u bırakalı bayağı oldu zaten ne patlaması. Ayrıca Kırmızı Oda düşmüş haliyle bile üç grupta zirveyi almış Masumlar önce Total'de 1. olsun.2 saat ne diyeceğim diye düşünüp bunu mu buldun? Her zaman hüsrana uğradığın için artık kendini en kötüye hazırlıyorsun ve her şeye bir bahane buluyorsun ama sonuca gelirsek bu hafta Mucize Doktor'cuğun ve Trajedi Oda'cığın çok fena patladı. Zaten böyle bomboş günde 1.5 reyting kaybediyorsa yeni sezonda tıpkı MD gibi sönen balonu patlayacak zaten.
Bomboş günde yayınlanıyor zaten, bir zahmet zirveyi elinden kaçırmasın. Sonuç olarak Masumlar Apartmanı her zaman Trajedi Odasından daha çok izlendi ve daha çok izlenmye devam ediyor. Sana da anca çatlamak düşüyor.Mucize Doktor'u bırakalı bayağı oldu zaten ne patlaması. Ayrıca Kırmızı Oda düşmüş haliyle bile üç grupta zirveyi almış Masumlar önce Total'de 1. olsun.
Rakipleri Güldür Güldür, Akıncı ve Payitaht’tı ya allah aşkına 1. olsun totalde bi zahmetAyrıca Kırmızı Oda düşmüş haliyle bile üç grupta zirveyi almış Masumlar önce Total'de 1. olsun.