14 Mayıs 2015 Perşembe Reyting Tahminleri

İlk kez olsaydı belki kabul ederdim ama salı günüde olmuştu böyle bir durum. Saat 9 küsurlarında mesajı yazmış olsaydın belki görmezden gelebilirdim ama 10'u geçtikten sonra yazman kötü oldu. 10'dan itibaren Medyatava'da heran sonuçlar açıklanabiliyor. Bizim sitede ise online olanlar reyting konusunu açıyor. Yani bizim sitede konunun açıldığı saatte değil daha önceleri sonuçlar açıklanıyor. Maalesef tahminini sayamam. :( Yarışmadan çekilmene gerek. Yarışma uzun. Zaten puanında kötü değil. Toparlarsın :)
2'inci kez oluyor sanırsam ben tahmin yaptığımda açıklanmamıştı baktım bizzat kendim unutmuşum ne yapim kabul edilmiyorsa yapcak bişey yok başarılar herkese ben çekiliyorum.

2'inci kez oluyor sanırsam ben tahmin yaptığımda açıklanmamıştı baktım bizzat kendim unutmuşum ne yapim kabul edilmiyorsa yapcak bişey yok başarılar herkese ben çekiliyorum.
Seninle yarışmak güzeldi. Aslında 9.30'u geçen hiçbir tahmini kabul etmemem gerekiyor. Sonuç olarak yarışmanın kuralı bu. Ancak sevdiğim üyeler olduğunuz için süreyi sizler için görmemezlikten gelmiştim. Ama dün yaptığın tahmini kabul edemezdim. Seninle yarışmak güzeldi. Kararın değişirse devam edebilirsin , biliyorsun :)

Seninle yarışmak güzeldi. Aslında 9.30'u geçen hiçbir tahmini kabul etmemem gerekiyor. Sonuç olarak yarışmanın kuralı bu. Ancak sevdiğim üyeler olduğunuz için süreyi sizler için görmemezlikten gelmiştim. Ama dün yaptığın tahmini kabul edemezdim. Seninle yarışmak güzeldi. Kararın değişirse devam edebilirsin , biliyorsun :)
Ok tşk ederim kararım aynı çekiliyorum yarışmanın kuralı buysa yapcak bişey yok. Hata benim geç yapmamam lazımdı cezayıda kendime kesiyorum. Ama kesin olarak söylüyorum sana hiç bi şekilde sonuçlara bakarak asla tahmin yapmadım.

Ok tşk ederim kararım aynı çekiliyorum yarışmanın kuralı buysa yapcak bişey yok. Hata benim geç yapmamam lazımdı cezayıda kendime kesiyorum. Ama kesin olarak söylüyorum sana hiç bi şekilde sonuçlara bakarak asla tahmin yapmadım.
Diğer konuda söylediğim gibi hiçbir şekilde senin sonuçlara baktığını düşünmedim bile. Sadece süre olarak çok geç kaldın ve süreyi bu kadar esnetemem maalesef. :(

Son Mesajlar

Forum İstatistikleri

Konular
172,171
Üyeler
8,467
Son Üye
Spito1961