14 Mayıs 2012 Pazartesi Reyting Sonuçları

Bu Pazartesi Gecesi Ne İzlediniz ?

• Arka Sokaklar (Kanal D)

Oy: 1 7.7%
  • Kanıt (Kanal D)

Oy: 0 0.0%
  • Survivor (Show)

Oy: 7 53.8%
  • Son (ATV)

• Kim Milyoner Olmak İster (ATV)

• Bir Çocuk Sevdim (Star)

• Büyük Risk (Star)

Oy: 2 15.4%
  • Yer Gök Aşk (Fox)

• Bir Zamanlar Osmanlı - Kıyam (TRT 1)

• Leyla ile Mecnun (TRT 1)

• Diğer (Lütfen Belirtin)

• TV İzlemedim

• Kullanılan toplam oy
    13
  • Anket kapatılmış .
Arka Sokaklar Totalde zirveyi almis. Tebrin ediyorum diziyi
Survivor her gun olursa boyle duser. Totalde zirveyi kaybetse de AB'de hala zirvede
Bir Cocuk Sevdim. AB'de yukselise gecti son zamanlarda
Yer Gok Ask bir az dusmus ama hala cok iyi
Son husran
Beni Affet super gitmis

acun fena dagilmis bir cocuk sevdim ab 3.46 almis oranlari iyi beni affet unutma beni deniz yildizi cok iyi m.o 27 share almis

Abartmayın her şeyi yahu acun'un neresi dağılmış.

Totalde ucu ucuna(0,42 fark) 2. olup a/b'de fark atarak 1.olmak dağılmak mı?

Asıl dağılanı görmek istiyorsanız: "Büyük Risk"

@capslock katılıyorum sana. Bir Çocuk Sevdim 3.46 ile iyi ama survivor dağılmış olmuş.:D Şaka galiba.

acun iyice düşecek mustafa topaloğlu da gitti yarışma nihatla hasan arasında gidip gelecek..

mustafa bişey yapmıyodu zaten alp veya anıla oynamalı acun

adamın bişey yapmadıgını acun baştan beri biliyordu. adam yüzme bilmiyor acun yarışmaya katmış. mustafanın rölü survivora ilgi toplansın diye eglence katsın diye.. mustafa gidince survivorda sadece yarışmalara bakılacak.. yarışmalların sonucuda belli . finale hasab nihat almedia anıl kalacak

Zaten Mutafa Topaloğlu yok gibi bir şeydi. Yarışmalarda zaten yok. Adada da pek eğlenceli değildi zaten. Filozofik konuşma adı altında saçmalayıp duruyordu. Nihat doğan olmak istiyorlar ama Nihat doğan olunmaz doğulur.:D

Zaten Mutafa Topaloğlu yok gibi bir şeydi. Yarışmalarda zaten yok. Adada da pek eğlenceli değildi zaten. Filozofik konuşma adı altında saçmalayıp duruyordu. Nihat doğan olmak istiyorlar ama Nihat doğan olunmaz doğulur.:D

mustafa en onemlı yarısmacı kardes gercek bu

Mustafa İlahi Komedya :)
Bencede gitmesi kötü oldu.Saçmalıyordu ama bezen yanlışlıklada olsa doğru konuşuyordu :)

58 BENİM GÜZEL EVİM STAR TV 14:00:44 15:23:29 01:10:35 1,25 8,20

Star'ı "övüyorum!"

Benim Güzel Evim totalde yine görünmezken a/b grubunda 1,25 reyting alarak başarılı olmuş bence. Bakalım devam ettirebilecek mi bu reytingi?(!)