Telden yazıyorum geçen haftaki oranlarla kiyaslayamam şimdi bir zahmet geçen haftaki oranlarına bak anlarsın ya da bakma yarın birlikte yarınki sonuçlara bakalımo zaman görürüzYine düşürmüş diyorsun da Medcezir sbt totalde daha yüksek alıyor genelde sonuçları karşılaştırırsan görürsün. Ama ab'si tns'de daha yüksek çıkıyor. Ayrıca bölüm durgundu bu oranlar normal..
kpa ın tekrarinin nasıl oranlar aldığını yazan yok 3 anliktir listeye giremiyor 1.5 bile alamıyor anliklarda
Geçen hafta sbt açıklamamış ki sonuçları.Telden yazıyorum geçen haftaki oranlarla kiyaslayamam şimdi bir zahmet geçen haftaki oranlarına bak anlarsın ya da bakma yarın birlikte yarınki sonuçlara bakalımo zaman görürüz
Evet öyle dedim ama 3 alması lazımdı yinede tekrarinin çok düşük almış...Ayrıca çarşamba günü tekrarı sbt de 3 kusur aldı ama tns de 2 aldıSali günü SBT'ye göre yorum yapmayin diyorsun ama birkac gün sonra kendin ayni seyi yapiyorsun.
Evet öyle dedim ama 3 alması lazımdı yinede tekrarinin çok düşük almış...Ayrıca çarşamba günü tekrarı sbt de 3 kusur aldı ama tns de 2 aldı
Yarın laptoptan paylasicam ama teldeyim gösteririm yarınGeçen hafta sbt açıklamamış ki sonuçları.
Leyla ile mecnun u kpa ile bir mi tutuyorsunuzTekrar bu sonucta
Leyla ile Mecnun'da düsük oranlar aliyordu ama gel gelelim cok sevilen ve begenilen bir diziydi, kaliteliydi
Göster de sbt'nin Medcezir'i totalde düşürdüğü doğru değil. Valla hırs yapar karşılaştırım 1.bölümden itibaren.Yarın laptoptan paylasicam ama teldeyim gösteririm yarın
arkadaşım hoşgeldin de öyle olmamışmıydı perşembe çok zor her yönünden belliKardeş Payı tekrarı yeni bölümünü geçecek.
Biraz da Cuma ile alakalı. Perşembe günü insanlar erken yatmak zorunda ama Cuma günü öyle bir zorunlulukları yok bu yüzden ah ve kardeş payının cuma daha iyi gitmesi normal aslında.Perşembe günkü yapımların tekrarları bile başka günlerde şov yapıyor
perşembe çok zorlu ve dopdolu bir gün kardeş payı ve arkadaşım hoşgeldin diğer dünler çok daha iyi reyting alabilir
arkadaşım hoşgeldin de öyle olmamışmıydı perşembe çok zor her yönünden belli