14 Mart 2014 Cuma Reyting Sonuçları

medcezir eskisi gibi coşamamış :A
karagülün ab si idare etmiş
yalan dünya iyi gitmiş kendine göre
kardeş payının tekrarı iyi gitmiş
kara para aşk ın tekrarı kötü gitmiş

52KARA PARA ASK (TKR)ATV22:51:5101:36:451,355,1
53BIR ERKEK BIR KADIN (TKR-GECE)STAR TV00:37:1701:27:341,33
9,06
totalde kpa ve 1e1k arasındaki fark 1e1k gece yarısı 0.37 da başladı kpa ise 22.50 de:D
24BIR ERKEK BIR KADIN (TKR-GECE)STAR TV00:37:1701:27:342,2514,64
33KARA PARA ASK (TKR)ATV22:51:5101:36:451,62
6,21
ab de ise fark oratada konuşmaya gerek yok:D
ve susuyorum:D
güzel dömostırosyon olmuş :A

KPA'nın tekrarlari kötü gitmiş:( Perşembe akşamı yayınlanan tekrarı da yok :T Yazık olacak güzelim diziye Matmazel bi el at olaya:T:
başka bir ihtimal var mı zati :A o denizer ailesini kim izler o saatte çarşamba işte my'de selma ergeç-meryem gibi mns lik güzeller çıktı diye @destere kitlesi izler anca:A

Son düzenleme:
Karagül artmış a/b'de nafile dünya'ya feçit vermiyor. :)

Medcezir berkin göndermesi yapmış özel sahne çekmişler, haftaya reytingleri coşacaktır. :F

Gülse feto posteri asarsa a/b'de 7'yi görebilir. :F

52 KARA PARA ASK (TKR) ATV 22:51:51 01:36:45 1,35 5,1
53 BIR ERKEK BIR KADIN (TKR-GECE) STAR TV 00:37:17 01:27:34 1,33
9,06
totalde kpa ve 1e1k arasındaki fark 1e1k gece yarısı 0.37 da başladı kpa ise 22.50 de:D

24 BIR ERKEK BIR KADIN (TKR-GECE) STAR TV 00:37:17 01:27:34 2,25 14,64
33 KARA PARA ASK (TKR) ATV 22:51:51 01:36:45 1,62
6,21
ab de ise fark oratada konuşmaya gerek yok:D

ve susuyorum:D

Tekrarların izlenmesi veya izlemmemesi yeni bölüme yansımaz bazı dizilerde. :)

Örneğin; Karadayı, Vadi, Muhteşem vb. dizilerin tekrarları yayınlansa o saatlerde izlenmez. :)

Zaten kanallar bu dizilerin tekrarlarını yayınlamayı denedi ve kötü oranlar aldılar. :ok:

Medcezir berkin göndermesi yapmış özel sahne çekmişler, haftaya reytingleri coşacaktır. :F

Örneğin; Karadayı, Vadi, Muhteşem vb. dizilerin tekrarları yayınlansa o saatlerde izlenmez. :)

Zaten kanallar bu dizilerin tekrarlarını yayınlamayı denedi ve kötü oranlar aldılar. :ok:
my nin tekrarları ne ara çıktı :F belki yazın çıkmıştır sezon boyunca görmedim :F

my nin tekrarları ne ara çıktı :F belki yazın çıkmıştır sezon boyunca görmedim :F
Muhteşem Yüzyıl'ın tekrarı ne Show TV'de ne Star TV'de, hiçbir bölümü yayınlanmadı. Bazen Show TV yayın akışında gösteriyordu tekrarını Perşembe 20.00'da ama yayınlamıyordu. :D

KPA'nın tekrarlari kötü gitmiş:( Perşembe akşamı yayınlanan tekrarı da yok :T Yazık olacak güzelim diziye Matmazel bi el at olaya:T:

dram dizilerde tekrarlar pek iyi gitmez komedilerde daha çok işe yarıyor hatta komedi dizilerinde tekrarın yeni bölümü geçtiğinide gördük :))

arka sokakları dramdan sayma onu her yaşı 8 i geçen izliyor :)

Karagül Küçük Ağa'yı yine geçememiş haftaya geçer belki maç var. :A

ve kurt seyit ve şura
bazı arkadaşlar kurt seyitin tekrarının düşük gittiğini söylüyordu ama kpa daha düşük gitti :D

karagül on numara 5 yıldız gitmiş yine fark atmış
medcezir ne uzuyor ne kısalıyor aynı :D

ve kurt seyit ve şura
bazı arkadaşlar kurt seyitin tekrarının düşük gittiğini söylüyordu ama kpa daha düşük gitti :D

Aynen kurt seyit ve tekrarları düşük gitti ama en azından a/b'de 9 almış düşük sayılmaz. :)

@xemrexxx @mrt-06

Muhteşem Yüzyıl'ın da tekrarları yayınlandı evet acı ama gerçek. :F

Show yayınlamıştı gece.

Star da bir kere haftasonu yayınlamıştı.

İkisi de iyi değildi. :):) Hemen araştırıyorum bulduğumda koyarım. :))))

Aynen kurt seyit ve tekrarları düşük gitti ama en azından a/b'de 9 almış düşük sayılmaz. :)

@xemrexxx @mrt-06

Show yayınlamıştı gece.

Show TV'de sadece ilk bölümü tekrarı yayınlandı bölüm arkasından. :) Star TV'de hiç görmedim. :)

@xemrexxx @mrt-06

Show yayınlamıştı gece.

yav ondan ondan haftasonune tekrarı uçtun iyice yayınlandıysa reytingini koy yoksa sus bence inadırıcı olamıyon böyle

AB'yi de koysaydın keşke. Önünde vasat programa rağmen aldığı oran.. :) @xemrexxx

23 MUHTESEM YUZYIL (TKR) SHOW 23:11:31 1:48:08 1,92% 9,07%