2.sezon gene olacak konuklar
Peki İntikam Revenge'de olduğu gibi bir sezon finalı mi yapacak? Yani sezon finalde Emre ölecek değil mi..
emre ölmüyor ki 15.bölmüde işte o açığa kavuşacak selen ölüyor emre hapse giriyorama şahika kurtaruyor sezon finalinde tehlikede olanlar leyla-şahika-cemre-hakan ve yağmur
Perşembe boş bi gun maç başlasa gibi cumlelerle alt zemin hazırlanırsa ardındanda söylemek istediğini söylerse yapılır.Neden bir defada söylenmezde alttan alttan söylenir bunu sorgulamak gerek?Bir diziyi savunurken niye baska bir yapima laf atarak mudafa ederiz anlam veremedigim bir durumdur.
Arkadaşlar gerçekte şahika karakterini oynayan oyuncunun kocasının kim olduğunu öğrendim ve çokk şaşırdım
Arkadaşlar gerçekte şahika karakterini oynayan oyuncunun kocasının kim olduğunu öğrendim ve çokk şaşırdım
Her şeyini bıldiğnz dziyi neden izlersiniz anlamadım .demre ölmüyor ki 15.bölmüde işte o açığa kavuşacak selen ölüyor emre hapse giriyorama şahika kurtaruyor sezon finalinde tehlikede olanlar leyla-şahika-cemre-hakan ve yağmur
Yağmur'un yarısı efekti.Uzak cekimlerde tanker kullanılmış yakın planlarda efektlerle idare edilmişti.Haa tuba'nın uzerinde sıcak suyun dumanının tütmeside cabasi.Forumdash evet onu sina yazmıştı.20 dakikanin ilk yönetmeni çok acemice ve duygusuz çekmişti o sahneyi yağmur bile bir tuhaf yağmıştı
işte orada ölmüyor birisi selen i vuracak emreyi bayıltacak. rüzgar suç derin e kalamsın diye emre yi taşıyacak
1.bölümde Emre öldü diye gösterildi ama?
Her şeyini bıldiğnz dziyi neden izlersiniz anlamadım .d
@xemrexxx Hayır, Selen ölemez. Seda Demir ayrılmamalı diziden