14 Mart 2013 Perşembe Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Forumdash evet onu sina yazmıştı.20 dakikanin ilk yönetmeni çok acemice ve duygusuz çekmişti o sahneyi yağmur bile bir tuhaf yağmıştı

reyting oranları cidden çok düşük herkes maçı bekliyor sanırım :)

Peki İntikam Revenge'de olduğu gibi bir sezon finalı mi yapacak? Yani sezon finalde Emre ölecek değil mi..

emre ölmüyor ki :D 15.bölmüde işte o açığa kavuşacak selen ölüyor emre hapse giriyorama şahika kurtaruyor sezon finalinde tehlikede olanlar leyla-şahika-cemre-hakan ve yağmur :D

İntikam'ın özetiyle beraber yeni bölümün ilk yarım saatlik kısmını izledim kavga hazırlık sahneleri iyiydi :)

emre ölmüyor ki :D 15.bölmüde işte o açığa kavuşacak selen ölüyor emre hapse giriyorama şahika kurtaruyor sezon finalinde tehlikede olanlar leyla-şahika-cemre-hakan ve yağmur :D

1.bölümde Emre öldü diye gösterildi ama?

Bir diziyi savunurken niye baska bir yapima laf atarak mudafa ederiz anlam veremedigim bir durumdur.
Perşembe boş bi gun maç başlasa gibi cumlelerle alt zemin hazırlanırsa ardındanda söylemek istediğini söylerse yapılır.Neden bir defada söylenmezde alttan alttan söylenir bunu sorgulamak gerek?

Arkadaşlar gerçekte şahika karakterini oynayan oyuncunun kocasının kim olduğunu öğrendim ve çokk şaşırdım:)

Her şeyini bıldiğnz dziyi neden izlersiniz anlamadım .d

kurtlar vadisine baktim az önce bir adam dayak yiyodu gözü fena olmuş makyajı yapan güzel yapmiş :)

Forumdash evet onu sina yazmıştı.20 dakikanin ilk yönetmeni çok acemice ve duygusuz çekmişti o sahneyi yağmur bile bir tuhaf yağmıştı
Yağmur'un yarısı efekti.Uzak cekimlerde tanker kullanılmış yakın planlarda efektlerle idare edilmişti.Haa tuba'nın uzerinde sıcak suyun dumanının tütmeside cabasi.

@xemrexxx Hayır, Selen ölemez. Seda Demir ayrılmamalı diziden :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...