aynen kardesim dun heycan süperdi dun
107 ekranda ilk defa izledim superdi
107 ekranda izlemenin hiç bir artısıyok dizide görüntü olarak hiç bişey yokki olay haremden dönüyor duruyor ha 37 ekranda izlesen 107 de izlesen harem aynı harem
aynen kardesim dun heycan süperdi dun
107 ekranda ilk defa izledim superdi
he gecen haftada bahane bulmustun dizilerin basarisini bikere taktir et totalde 6 91 ab de 9.70 fark atmis oha
yaw sen çarşam reyting tahmindeki tahminime baktınmı birinciliği ve ikinciliği muhteşeme verdim. neyi kabul etmiyorum. hata ab de birinci oldugunu vurguladım.. haftaya reytingleri bakarız ( tabi yine birinin öldürülme söz konusu olmaasa malum dizide okadar çöok kişi var ki öldür öldür bitmez)))))))))))) )
107 ekranda izlemenin hiç bir artısıyok dizide görüntü olarak hiç bişey yokki olay haremden dönüyor duruyor ha 37 ekranda izlesen 107 de izlesen harem aynı harem)))))))) dizide görsel şenlik olur anlarım 107 ekranın)))))))))
iffet dizisinde çekmistim ama makro flash açmamısım c7 telefon çekilme
ha ha ha 107 ekran var ama hd değil ne işe yarar bu ya))))) hatta görüntü bozuk)))) görüntü yanlara kaydırılmış şekilde bari 4:3 formatında izleyinde gözlerinizi bozmayın))))))))
ha ha ha 107 ekran var ama hd değil ne işe yarar bu ya))))) hatta görüntü bozuk)))) görüntü yanlara kaydırılmış şekilde bari 4:3 formatında izleyinde gözlerinizi bozmayın))))))))
hd ama uydu alicimiz 50 tl lik dandik dsmart hd alacagız ama alet 500 tl normal filmleri 3D Full Hd izleyebiliyorsun ama uydu alicimiz çok kötü babam 2.5 milyar yeni bayildi bir iki ay geçmeden hayatta almaz
aga digiturk hd daha güzel
hocam digitürk alirsak ben interneti türkcelle ceviricem 20 mbit net + 1 yıl digitürk bedava aylik fiyati simdiki ödedigimizden daha düsük hem
Olabilir, bizdede 117 ekran var lig maçları hd iyi gider ama pahalıdır baya
hd ama uydu alicimiz 50 tl lik dandik dsmart hd alacagız ama alet 500 tl normal filmleri 3D Full Hd izleyebiliyorsun ama uydu alicimiz çok kötü babam 2.5 milyar yeni bayildi bir iki ay geçmeden hayatta almaz
hocam digitürk alirsak ben interneti türkcelle ceviricem 20 mbit net + 1 yıl digitürk bedava aylik fiyati simdiki ödedigimizden daha düsük hem
20mbit internet fiber obtikli paket heryerde fiber obtik yok yanlışla yine kazık yeme))))
Star kanal d hdsi d smartta bizdede sadece trt hd atv ve ahaber hd var
görüntünün bozuk oldugunu nerden cıkardın
bende diyorum ki ya tv ile hd alıcısı aynı anda alın yada hiiç almayın zaten hd tvlerin fiyatı devamlı düşüyor kar edersiniz ( bak kablolu tv de hd var sanırım onun fiyatı odaha uygun )bizim altyapımız destekliyor türkcellden daha dün geldiler
hd siz 107 ekran ne işe yarar.. boşuna 2.5 milyar gitmiş .. bu hatayı yapan tek siz değilsiniz türkiyeni çogu bu hatayı yapıyor 2.5 milyar bayılıyor ama televizyonun nimetlerinde faydalanamıyor. ayrıca madem sd alıcınız var tv nin formatı görüntüden anladıgım sanırım 16:10 onu 4:3 yapın bari oyuncuları normal görün bu ne ya))) tombiş iffet))))))
bu mesajina gelicek olursak beni anlamıyormusun anlamakta güclükmü çekiyorsun TELEVİZYON HD ama uydu alicisi bes para etmez onu alicaz onu alana kadarda beş para etmez uydu alicisiyla idare etmek zorundayız onu demek istiyorum SD alıcımız dogru 4:3 yapayim dogru diyorsun o konuda
sana demedim ya sen nereden olaya dahil oldum))) kreys sd kanalı hd tv de izlemeye kalkınca görüntü bozuyor, iffet mesela tombiş olmuş))))))) görüntünün bozukluguyla bunu kastediyorum..
ayrıca kreys gibi olanlar cnbc-e ahaber e-2 skyrurk trttürk gibi kanalları izlesin oların programları çogunluk 16:9 formatında tvlerinde daha fazla zevk alırlar
hocam haklisin babamın aklına yavas yavas giriyoruz annem falan zorlasa alicaz 400 500 arasi güzel bisiy ayrica digitürk ufak kart takma yuvasida var digitürk gecersek uydu alicisiyla ugrasmaya gerek yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?