14 Mart 2012 Çarşamba Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bu Çarşamba Gecesi Ne İzlediniz ?

• Kuzey Güney (Kanal D)

Oy: 9 36.0%
  • Muhteşem Yüzyıl (Star)

Oy: 9 36.0%
  • Eyvah Düşüyorum (Star)

Oy: 2 8.0%
  • O Ses Türkiye - Van Özel (Show)

Oy: 1 4.0%
  • Çocuklar Duymasın (ATV)

Oy: 4 16.0%
  • Sakarya Fırat (TRT 1)

Oy: 2 8.0%
  • Kurt Kanunu (TRT 1)

Oy: 3 12.0%
  • Var Mısın Yok Musun (FOX)

Oy: 0 0.0%
  • Diğer (Lütfen Belirtin)

Oy: 3 12.0%
  • TV İzlemedim

Oy: 5 20.0%

• Kullanılan toplam oy
    25
  • Anket kapatılmış .
aynen kardesim dun heycan süperdi dun

107 ekranda ilk defa izledim superdi

107 ekranda izlemenin hiç bir artısıyok dizide görüntü olarak hiç bişey yokki olay haremden dönüyor duruyor ha 37 ekranda izlesen 107 de izlesen harem aynı harem :))))))))) dizide görsel şenlik olur anlarım 107 ekranın :))))))))))

he gecen haftada bahane bulmustun dizilerin basarisini bikere taktir et totalde 6 91 ab de 9.70 fark atmis oha

yaw sen çarşam reyting tahmindeki tahminime baktınmı birinciliği ve ikinciliği muhteşeme verdim. neyi kabul etmiyorum. hata ab de birinci oldugunu vurguladım.. haftaya reytingleri bakarız ( tabi yine birinin öldürülme söz konusu olmaasa malum dizide okadar çöok kişi var ki öldür öldür bitmez :))))))))))))) )

yaw sen çarşam reyting tahmindeki tahminime baktınmı birinciliği ve ikinciliği muhteşeme verdim. neyi kabul etmiyorum. hata ab de birinci oldugunu vurguladım.. haftaya reytingleri bakarız ( tabi yine birinin öldürülme söz konusu olmaasa malum dizide okadar çöok kişi var ki öldür öldür bitmez :))))))))))))) )

entrika dolu daha da entrikali olcak meral okay bu heycan dozu en yuksek

107 ekranda izlemenin hiç bir artısıyok dizide görüntü olarak hiç bişey yokki olay haremden dönüyor duruyor ha 37 ekranda izlesen 107 de izlesen harem aynı harem :))))))))) dizide görsel şenlik olur anlarım 107 ekranın :))))))))))

iffet dizisinde çekmistim ama makro flash açmamısım c7 telefon çekilme

3jwwu.jpg

iffet dizisinde çekmistim ama makro flash açmamısım c7 telefon çekilme

ha ha ha 107 ekran var ama hd değil ne işe yarar bu ya :)))))) hatta görüntü bozuk :))))) görüntü yanlara kaydırılmış şekilde bari 4:3 formatında izleyinde gözlerinizi bozmayın :)))))))))

ha ha ha 107 ekran var ama hd değil ne işe yarar bu ya :)))))) hatta görüntü bozuk :))))) görüntü yanlara kaydırılmış şekilde bari 4:3 formatında izleyinde gözlerinizi bozmayın :)))))))))

hd ama uydu alicimiz 50 tl lik dandik dsmart hd alacagız ama alet 500 tl normal filmleri 3D Full Hd izleyebiliyorsun ama uydu alicimiz çok kötü babam 2.5 milyar yeni bayildi bir iki ay geçmeden hayatta almaz

Star kanal d hdsi d smartta bizdede sadece trt hd atv ve ahaber hd var

görüntünün bozuk oldugunu nerden cıkardın :D

kuzey güney 7 reytinge takıldı kaldı çok enteresan :D muhteşem yüzyıl artmış

Scart 1 Adet
Ekran formatı 16:9 Kontrast oranı 8000000:1
DLNA Var Parlamayı önleyen ekran Var
HDMI girişleri 4 Adet MARKA LG
Ağırlık (kg) 15,50 Desteklenen Formatlar (USB) MP3, JPEG
Girişler 1 YUV, Kompozit Tipi Full HD
USB Girişi Var Yanıt süresi (ms) 2,4
Boyutlar(GxYxD) (mm) 683 x 1012 x 256 MODEL 42LW5500
Ekran boyutu 42" Çözünürlük (piksel) 1920 x 1080
Garanti süresi 2 Yıl Kutunun içindekiler Uzaktan Kumanda
3D Var Güç Tüketimi (W) Max 140
Wireless Ready Var SMART TV Var
Çıkışlar Optik Dijital Ses sistemi Infinite 3D Surround
Ses çıkış gücü(RMS) (W) 2 x 10 Ses geliştirme Dolby Digital Plus
Hz 100 Dahili HD Alıcılar DVB-C
Girişler 2 RF

ürün özellikleri 3D Avatar hiç bozulmadan ailecek izledik dün hardiske atilma 23 GB Film ...

hd ama uydu alicimiz 50 tl lik dandik dsmart hd alacagız ama alet 500 tl normal filmleri 3D Full Hd izleyebiliyorsun ama uydu alicimiz çok kötü babam 2.5 milyar yeni bayildi bir iki ay geçmeden hayatta almaz

hd siz 107 ekran ne işe yarar.. boşuna 2.5 milyar gitmiş .. bu hatayı yapan tek siz değilsiniz türkiyeni çogu bu hatayı yapıyor 2.5 milyar bayılıyor ama televizyonun nimetlerinde faydalanamıyor. ayrıca madem sd alıcınız var tv nin formatı görüntüden anladıgım sanırım 16:10 onu 4:3 yapın bari oyuncuları normal görün bu ne ya :)))) tombiş iffet :)))))))

hocam digitürk alirsak ben interneti türkcelle ceviricem 20 mbit net + 1 yıl digitürk bedava aylik fiyati simdiki ödedigimizden daha düsük hem

20mbit internet fiber obtikli paket heryerde fiber obtik yok yanlışla yine kazık yeme :)))))

20mbit internet fiber obtikli paket heryerde fiber obtik yok yanlışla yine kazık yeme :)))))

bizim altyapımız destekliyor türkcellden daha dün geldiler

hd siz 107 ekran ne işe yarar.. boşuna 2.5 milyar gitmiş .. bu hatayı yapan tek siz değilsiniz türkiyeni çogu bu hatayı yapıyor 2.5 milyar bayılıyor ama televizyonun nimetlerinde faydalanamıyor. ayrıca madem sd alıcınız var tv nin formatı görüntüden anladıgım sanırım 16:10 onu 4:3 yapın bari oyuncuları normal görün bu ne ya :smile:))) tombiş iffet :smile:))))))

bu mesajina gelicek olursak beni anlamıyormusun anlamakta güclükmü çekiyorsun TELEVİZYON HD ama uydu alicisi bes para etmez onu alicaz onu alana kadarda beş para etmez uydu alicisiyla idare etmek zorundayız onu demek istiyorum SD alıcımız dogru 4:3 yapayim dogru diyorsun o konuda

Star kanal d hdsi d smartta bizdede sadece trt hd atv ve ahaber hd var

görüntünün bozuk oldugunu nerden cıkardın :D

sana demedim ya sen nereden olaya dahil oldum :)))) kreys sd kanalı hd tv de izlemeye kalkınca görüntü bozuyor, iffet mesela tombiş olmuş :)))))))) görüntünün bozukluguyla bunu kastediyorum..

ayrıca kreys gibi olanlar cnbc-e ahaber e-2 skyrurk trttürk gibi kanalları izlesin oların programları çogunluk 16:9 formatında tvlerinde daha fazla zevk alırlar

bizim altyapımız destekliyor türkcellden daha dün geldiler

hd siz 107 ekran ne işe yarar.. boşuna 2.5 milyar gitmiş .. bu hatayı yapan tek siz değilsiniz türkiyeni çogu bu hatayı yapıyor 2.5 milyar bayılıyor ama televizyonun nimetlerinde faydalanamıyor. ayrıca madem sd alıcınız var tv nin formatı görüntüden anladıgım sanırım 16:10 onu 4:3 yapın bari oyuncuları normal görün bu ne ya :smile:))) tombiş iffet :smile:))))))

bu mesajina gelicek olursak beni anlamıyormusun anlamakta güclükmü çekiyorsun TELEVİZYON HD ama uydu alicisi bes para etmez onu alicaz onu alana kadarda beş para etmez uydu alicisiyla idare etmek zorundayız onu demek istiyorum SD alıcımız dogru 4:3 yapayim dogru diyorsun o konuda
bende diyorum ki ya tv ile hd alıcısı aynı anda alın yada hiiç almayın zaten hd tvlerin fiyatı devamlı düşüyor kar edersiniz ( bak kablolu tv de hd var sanırım onun fiyatı odaha uygun )

sana demedim ya sen nereden olaya dahil oldum :)))) kreys sd kanalı hd tv de izlemeye kalkınca görüntü bozuyor, iffet mesela tombiş olmuş :)))))))) görüntünün bozukluguyla bunu kastediyorum..

ayrıca kreys gibi olanlar cnbc-e ahaber e-2 skyrurk trttürk gibi kanalları izlesin oların programları çogunluk 16:9 formatında tvlerinde daha fazla zevk alırlar

hocam haklisin babamın aklına yavas yavas giriyoruz annem falan zorlasa alicaz 400 500 arasi güzel bisiy ayrica digitürk ufak kart takma yuvasida var digitürk gecersek uydu alicisiyla ugrasmaya gerek yok

hocam haklisin babamın aklına yavas yavas giriyoruz annem falan zorlasa alicaz 400 500 arasi güzel bisiy ayrica digitürk ufak kart takma yuvasida var digitürk gecersek uydu alicisiyla ugrasmaya gerek yok

sakın digütürke geçme ya senin için felaket olur :)))) digitürkte star hd yok sen starsız ne yapğarsın :))))))))))))) digütktün farkı showtv hd ve lig tv hd birde ntvspor hd. zaten showtv her zaman hd yayını yapmıyor.. dsmarta kanal d ve starhd ve tven far bu kanallar sana daha uygun ayrıca zat atvhd ahaber ve trthd dsmartta beleş ama digütürke geçersen atv ahber hd de para vermeden izleyemezsin..