Yavaş gel önce 15 i görelimEkli dosyayı görüntüle 137710
TAŞTİİ ULAA TAŞTİİİ
Bu oranlar ne böyle ! @TenTen
Peki ya UŞ'den önce 20 gelirse ? @Emre Ozansoy @Polat Şaşmaz @TenTen
Yavaş gel önce 15 i görelimEkli dosyayı görüntüle 137710
TAŞTİİ ULAA TAŞTİİİ
Aga sadece Eleni'nin annesinin gelme şüphesiyle 12 aldık 😂 Gerçekler ortaya çıkınca + Adil'in Şeref'e uygulayacağı hardcore kavga ile 15'i geçmez miyiz ?
Ben her iki dizinin de 20+ reyting göreceğini düşünmüyorum ama bakalım.Ekli dosyayı görüntüle 137710
TAŞTİİ ULAA TAŞTİİİ
Ekli dosyayı görüntüle 137710
TAŞTİİ ULAA TAŞTİİİ
Vız gelir bana, beni tanımıyorsun...!Sevcan'ın bölümde manyaklıkları görünce hiç şansın yok. 😂😂
Manyak kadın allem etti kallem etti, çeyizleri eve getirdi. Sen düşün. 🤣
Gerçi TBD reklamsız gidiyor, 21.15’te bölüm başladı, dizi yayına girmeden 21 de tek reklam verdi ve bitti.Dediği gibi 15'i önce bir görelim. Sıra sıra gideriz 🤣 Uzak Şehir 4 oran daha alsa 20 oluyor. TBD'de 8 daha lazım. Ama bölümlerin ivmelenmesine bakarsak daha önce gelebilir doğru diyorsun. 😎
5. Bölümden 6 dakika daha uzun sürdü. 23:52 gibi reklama girdi. ☺️ Geçte girdi reklama. TRT normalde 23:40 & 23:45 arası reklama giriyor.Gerçi TBD reklamsız gidiyor, 21.15’te bölüm başladı, dizi yayına girmeden 21 de tek reklam verdi ve bitti.@TenTen @Polat Şaşmaz @Emre Ozansoy @Alemdar
Son reklamı dizilerde ben saymıyorum, aynı sahneyi izliyoruz.10 dk boşa gidiyor.5. Bölümden 6 dakika daha uzun sürdü. 23:52 gibi reklama girdi. ☺️ Geçte girdi reklama. TRT normalde 23:40 & 23:45 arası reklama giriyor.
Arka Sokaklar'ın reytingi kadar, Taşacak Bu Deniz'in reyting artışı var. 😅😎
Artışların toplamı diyorsun.Arka Sokaklar'ın reytingi kadar, Taşacak Bu Deniz'in reyting artışı var. 😅😎
O da var tâbi. AB kategorisi kadar yükselişi de var. 😅Artışların toplamı diyorsun.
Son reklamda tv kapatıyorum, tüm kanallarda aynı saatte son reklamSon reklamı dizilerde ben saymıyorum, aynı sahneyi izliyoruz.10 dk boşa gidiyor.
Kızılcık Şerbeti AB reyting x2 yap, vallah yine TBD'i geçmiyor 😂Arka Sokaklar'ın reytingi kadar, Taşacak Bu Deniz'in reyting artışı var. 😅😎
En başından diyorum en az 20 reytingi hak ediyoruz. 15 bekliyordum bu hafta gelmedi. 15'i kırarsak bekleyelim 🙂Ekli dosyayı görüntüle 137710
TAŞTİİ ULAA TAŞTİİİ
Son zamanlarda duyduğum en güzel yorum ya. Çerçeveletip odama asıyorum dur 😇Arka Sokaklar'ın reytingi kadar, Taşacak Bu Deniz'in reyting artışı var. 😅😎
Bunun da havası söndü, kim merak ediyor bu yarışmayı 😂
ABC1 hariç, insan boyuna inmiş reytingleri.Bunun da havası söndü, kim merak ediyor bu yarışmayı 😂
Sende taktın boy ölçümlü reytinglere 😂 İnşallah Kızılcık'da boyun kadar reytinglere sahip olur 😂ABC1 hariç, insan boyuna inmiş reytingleri.
1.67 boyum var.Sende taktın boy ölçümlü reytinglere 😂 İnşallah Kızılcık'da boyun kadar reytinglere sahip olur 😂
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?