Yavaş gel önce 15 i görelimEkli dosyayı görüntüle 137710
TAŞTİİ ULAA TAŞTİİİ
Bu oranlar ne böyle ! @TenTen
Peki ya UŞ'den önce 20 gelirse ? @Emre Ozansoy @Polat Şaşmaz @TenTen
Yavaş gel önce 15 i görelimEkli dosyayı görüntüle 137710
TAŞTİİ ULAA TAŞTİİİ
Aga sadece Eleni'nin annesinin gelme şüphesiyle 12 aldık 😂 Gerçekler ortaya çıkınca + Adil'in Şeref'e uygulayacağı hardcore kavga ile 15'i geçmez miyiz ?
Ben her iki dizinin de 20+ reyting göreceğini düşünmüyorum ama bakalım.Ekli dosyayı görüntüle 137710
TAŞTİİ ULAA TAŞTİİİ
Ekli dosyayı görüntüle 137710
TAŞTİİ ULAA TAŞTİİİ
Vız gelir bana, beni tanımıyorsun...!Sevcan'ın bölümde manyaklıkları görünce hiç şansın yok. 😂😂
Manyak kadın allem etti kallem etti, çeyizleri eve getirdi. Sen düşün. 🤣
Gerçi TBD reklamsız gidiyor, 21.15’te bölüm başladı, dizi yayına girmeden 21 de tek reklam verdi ve bitti.Dediği gibi 15'i önce bir görelim. Sıra sıra gideriz 🤣 Uzak Şehir 4 oran daha alsa 20 oluyor. TBD'de 8 daha lazım. Ama bölümlerin ivmelenmesine bakarsak daha önce gelebilir doğru diyorsun. 😎
5. Bölümden 6 dakika daha uzun sürdü. 23:52 gibi reklama girdi. ☺️ Geçte girdi reklama. TRT normalde 23:40 & 23:45 arası reklama giriyor.Gerçi TBD reklamsız gidiyor, 21.15’te bölüm başladı, dizi yayına girmeden 21 de tek reklam verdi ve bitti.@TenTen @Polat Şaşmaz @Emre Ozansoy @Alemdar
Son reklamı dizilerde ben saymıyorum, aynı sahneyi izliyoruz.10 dk boşa gidiyor.5. Bölümden 6 dakika daha uzun sürdü. 23:52 gibi reklama girdi. ☺️ Geçte girdi reklama. TRT normalde 23:40 & 23:45 arası reklama giriyor.
Arka Sokaklar'ın reytingi kadar, Taşacak Bu Deniz'in reyting artışı var. 😅😎
Artışların toplamı diyorsun.Arka Sokaklar'ın reytingi kadar, Taşacak Bu Deniz'in reyting artışı var. 😅😎
O da var tâbi. AB kategorisi kadar yükselişi de var. 😅Artışların toplamı diyorsun.![]()
Son reklamda tv kapatıyorum, tüm kanallarda aynı saatte son reklamSon reklamı dizilerde ben saymıyorum, aynı sahneyi izliyoruz.10 dk boşa gidiyor.![]()
Kızılcık Şerbeti AB reyting x2 yap, vallah yine TBD'i geçmiyor 😂Arka Sokaklar'ın reytingi kadar, Taşacak Bu Deniz'in reyting artışı var. 😅😎
En başından diyorum en az 20 reytingi hak ediyoruz. 15 bekliyordum bu hafta gelmedi. 15'i kırarsak bekleyelim 🙂Ekli dosyayı görüntüle 137710
TAŞTİİ ULAA TAŞTİİİ
Son zamanlarda duyduğum en güzel yorum ya. Çerçeveletip odama asıyorum dur 😇Arka Sokaklar'ın reytingi kadar, Taşacak Bu Deniz'in reyting artışı var. 😅😎
Bunun da havası söndü, kim merak ediyor bu yarışmayı 😂
ABC1 hariç, insan boyuna inmiş reytingleri.Bunun da havası söndü, kim merak ediyor bu yarışmayı 😂
Sende taktın boy ölçümlü reytinglere 😂 İnşallah Kızılcık'da boyun kadar reytinglere sahip olur 😂ABC1 hariç, insan boyuna inmiş reytingleri.![]()
1.67 boyum var.Sende taktın boy ölçümlü reytinglere 😂 İnşallah Kızılcık'da boyun kadar reytinglere sahip olur 😂