14 Kasım 2020 Cumartesi Reyting Sonuçları

Bugün Hangi Yapımı İzleyeceksiniz/İzlediniz?

• Kim Milyoner Olmak İster? | ATV

Oy: 0 0.0%
  • Diğer (Lütfen Belirtiniz)

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    22
Bir kerem atasözü der ki; booş. :A

Gönül Dağı'nı izledim. Hiç reklam vermediler dizide. Yarın çok iyi reytingler alacağını düşünüyorum. Bölüm çok iyiydi. :)

u9Pmoq.jpg

Totalde Kuzey Yıldızı İlk Aşk, A/B'de ise Masterchef Türkiye zirvede!

9 yıl sonra ekranlara dönen İbo Show totalde 2., A/B'de 3. olarak çok iyi bir başlangıç yaptı.

Gönül Dağı totalde 7. sıraya gerilerken, A/B'de 4. olmayı başardı.

Ekli dosyayı görüntüle 95145

5C73fH.jpg
İBO SHOW İYİ GİRİŞ YAPMIŞ VALLA

Keşke İbo Show için tahmin konusu açsaydım ama hiç aklıma gelmedi. Gerçi açsaydım zaten herkes patlarmış belki de hayırlısı oldu. :A 6 küsür reytingle gerçekten beklentileri aşmış ama meraktan izlendiği ve gelecek hafta düşeceği aşikar.

Kuzey Yıldızı gerçekten küllerinden doğdu tebrikler. 👏 Zümrüdüanka'nın hala devam ettiğini görünce de sinirim zıplıyor. O kadar çabaya rağmen yükselmiyor işte ne bu ısrar. :A

İbrahim Tatlıses için geldim; doğru yerde miyim 😎
Dün bütün gece sosyal medyada trend olarak bulundu...kendisi,konukları,söylediği şarkı...
Çok uçuk bir düşüncem vardı Masterchef ve İbo Show geceyi parseller diye. Totalde KYA unuttum; dizi izlemeyince insan... KYA dikkatimi çeken 2 sağlam farklı tv programının karşısında ratinglerini arttırması oldu.

Sanırım biraz canı sıkılanlar Gönül Dağı ve Zümrüanka oldu...
Bakalım İmparator bu şekilde devam edecek mi,izlemesemde her pazar sonuçlarını merak edeceğim yalan yok.

• Beğendim
Reactions: Dosi and STAR
Ben dedim kardeşim İbo Show iyi başlayacak diye. Siz İbrahim Tatlıses'i hafife alıyorsunuz. Konuklar daha iyi olsaydı tulum bile çıkarırdı.

• Beğendim
Reactions: Dosi and STAR
Keşke İbo Show için tahmin konusu açsaydım ama hiç aklıma gelmedi. Gerçi açsaydım zaten herkes patlarmış belki de hayırlısı oldu. :A 6 küsür reytingle gerçekten beklentileri aşmış ama meraktan izlendiği ve gelecek hafta düşeceği aşikar.

Kuzey Yıldızı gerçekten küllerinden doğdu tebrikler. 👏 Zümrüdüanka'nın hala devam ettiğini görünce de sinirim zıplıyor. O kadar çabaya rağmen yükselmiyor işte ne bu ısrar. :A
Zehirli ok geldiğine göre haftaya oranlar düşmeyecek :A

• Beğendim
Reactions: STAR
İbo Show tahminimce ilk haftalar izlenir sonra düşer diye düşünüyordum ama bu kadar iyi açılış yapacağını da beklemiyordum. İlerleyen haftalarda düşse bile derdi olmaz gibi. Kuzey Yıldızı İbo Show'u umursamamış gibi artması çok iyi. Gönül Dağı alabileceği en üst sınırı bu belki ilerleyen haftalarda biraz daha çıkar ama zirveyi alamaz totalde.