Totalde Kuzey Yıldızı İlk Aşk, A/B'de ise Masterchef Türkiye zirvede!
9 yıl sonra ekranlara dönen İbo Show totalde 2., A/B'de 3. olarak çok iyi bir başlangıç yaptı.
Gönül Dağı totalde 7. sıraya gerilerken, A/B'de 4. olmayı başardı.
zuhal topal ve çağlaya bakarmısınZÜMRÜDÜANKA'MA.
FOX'umdaki her şeye. Zamanında en iyi seyircisi seçildim yarışmalarında.zuhal topal ve çağlaya bakarmısın
eskıden unutma beni deniz yıldızıda bakardın o zaman .FOX'umdaki her şeye. Zamanında en iyi seyircisi seçildim yarışmalarında.
Onlar bitince çok ağladım.eskıden unutma beni deniz yıldızıda bakardın o zaman .
starda showa baktınmı deniz yıldızınaOnlar bitince çok ağladım.
Hayır tabii Focus Film'in o ihanetini hiç unutmadım. Zaten ondan sonra dikiş tutturamadı.starda showa baktınmı deniz yıldızına
focusla değil o foxla alakalı ..bişey o çunku fox hafta sonuna almak istemış focus kabul etmemişHayır tabii Focus Film'in o ihanetini hiç unutmadım. Zaten ondan sonra dikiş tutturamadı.
İşte kabul etmeliydi sonra diğer kanallarda hiç kazandırmadı ki kanallara.focusla değil o foxla alakalı ..bişey o çunku fox hafta sonuna almak istemış focus kabul etmemiş
starda izlendi biraz.da.showda izlenmedi hiçöİşte kabul etmeliydi sonra diğer kanallarda hiç kazandırmadı ki kanallara.
Diğer seçeneği bundan dolayı varTV izlemeyeceğim. (Netflix'ten Bir Başkadır)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?