Sen de ne için arabanın patladiğini bilmiyorsunYine saçmaladın. Ne için kendini bıçakladığını bilmediğinden konuşuyorsun yine .ss
Sen de ne için arabanın patladiğini bilmiyorsunYine saçmaladın. Ne için kendini bıçakladığını bilmediğinden konuşuyorsun yine .ss
Hayır kan davası sebebiyle Songülü kendi yiğeniyle evlendirmek için geldi herif. Songül'ün babası da sizin kanınıza karşılık benim kanım deyip bıçakladı .ss hem sizin araba ölmeyeceğini bile bile patladıSen de ne için arabanın patladiğini bilmiyorsunİlk saçmalayan sensin... kan davası yuzunden mi nedir. fragmanda söylüyordu zaten
ben demedim ki durup dururken kendini bıcakladi. öyle bişey yapsalar zaten diziyi izleyenin zekasından şüphe duyarım
![]()
Ben ters bişey mi dedim de neyine hayır diyerek itiraz ettinHayır kan davası sebebiyle Songülü kendi yiğeniyle evlendirmek için geldi herif. Songül'ün babası da sizin kanınıza karşılık benim kanım deyip bıçakladı .ss hem sizin araba ölmeyeceğini bile bile patladı![]()
Neticede ölmeyecek Zaten Çetin Tekindor diziden çıkarsa o diziyi izlenir kılan tek şey de gider alyanak falan boş işBen ters bişey mi dedim de neyine hayır diyerek itiraz ettinsonuçta kan davası işte
bizim fragmanda sebebi gösterilmedi. sizin fragmanda sahne direkt veriliiyordu
![]()
Yooo daha kardeş oldukları ortya cıkacak filanNeticede ölmeyecek Zaten Çetin Tekindor diziden çıkarsa o diziyi izlenir kılan tek şey de gider alyanak falan boş iş![]()
İzleyici biliyor ZatenYooo daha kardeş oldukları ortya cıkacak filan![]()