14 Haziran 2013 Cuma Reyting Sonuçları

Şimdi FOX'tan canlı yayın olarak Karagül röportajları izleyeceğim.. :)

Dila Hanim nasil bitti öyle ya?

Riza'nin Anasi ölecek mi? Sultan'a yardim etmedi diye Fatma Azer'i terk edecek mi? Dila, Melis'in gelmesiyle neler yapacak? Tüm bu sorularin cevabi yeni sezonda!

12 bölüm boyunca muhteşem dizide emeği geçen herkesi kutluyorum... KARAGÜL

ya dila hanımın sezon finalini hiç beğenmedim ya bu diziyi hiç yazamıyolar ya. hele azere iyice deli oldum.milletn canını sıkmak için bölüm yapmıslar direk milleti bıraktırcaklar reytngleri düşünrmek için mi cabalıyolar nedir

Karagül özel bölüm çok başarılı gitmiş beklediğim gibi :)

Taşıyıcı'ya baktim. İyi gibiydi.Ayrıca internette'de online açtim nerelerini kesmişler diye:F Kestikleri yerler "seviş" yerleriydi.Bakın sevişme demiyorum çünkü yaptıkları en uzun şey öpüşmekti (-ki Karadayı'da daha uzundu bu sahneler) Oralarıda kesmiş.Dublajda diaologlarlada pek oynamamişlardi.İyiydi işte:X Belki 2.bölümü verirler(b)

- - - Ekleme - - -

Edit:2'şer bölüm olarak vermediler

Karagülüm muhtesem bir bölümle sezon finaline girdi. Bütün oyunculari kutluyorum ama tabiki benim icin cok ayri bir yeri olan Özlem Conkeri ayri kutluyorum beni kendisine bir kez daha hayran birakti. Yeni sezonu iple cekiyorum

Taşıyıcı süper bir dizi

- - - Ekleme - - -

tatar ramazan süper bi bölümdü kirmastalı öldü ya hemde oğlu öldürdü :( tatar çocuğu aldı çavuş kaçtı müthiş bir bölümdü
bu tatar ramazan kurtlar vadisi özentiliği de yapmıyo değil :D
tatarın ölümden öte köy yok demesi :D
çavuşun müdüre ham-id demesi çakır gibi :D
Aynen aga benim de dikkatimi çekti :D

dila muhteşem bi sezon finaliydi neler oldu akşam azer ve fatmanın düğününün tam ortasında sultan doğurmaya başladı , rızanın paristeki kızı geldi , dila rıza ve arzunun görüntülerini gördü ve melike hanım öldü galiba son yarım saat çok heycanlıydı zaten reytinglerdede 7 civarı almış o sıralar :) karagülde çok iyidi