Yayından kalkar vatanım sensin gelinceya nerdeyse 5 reyting alıcakmış siz ne tür ruh hastalarısınız be
Yayından kalkar vatanım sensin gelinceya nerdeyse 5 reyting alıcakmış siz ne tür ruh hastalarısınız be
sen bilmezsin bunu bu ne cadolozdur ne zillidir ne iftiracı ne kem gözlüdür boşver aldırmaya nerdeyse 5 reyting alıcakmış siz ne tür ruh hastalarısınız be
sen sussana beesen bilmezsin bunu bu ne cadolozdur ne zillidir ne iftiracı ne kem gözlüdür boşver aldırma
evet gelmiş sonunda @XanTier isyanı başlatabilirizVer Eline Aşk'ı çok beğendim, tatlı bir dizi olmuş. Yükselmesine sevindim ama VS gelince gün değiştirmesi gerekecek.
Kadırgalı'm yavaş yavaş coşmaya başladı.
o daha benim ne çirkef ne yıln olduğumu bilmiyo haddini bildiririm ben onasen bilmezsin bunu bu ne cadolozdur ne zillidir ne iftiracı ne kem gözlüdür boşver aldırma
resmen drama resmen kavga çekirdek getir @Aserat kaknemio daha benim ne çirkef ne yıln olduğumu bilmiyo haddini bildiririm ben ona
size de malzeme çıktı be nerde olay orda sizresmen drama resmen kavga çekirdek getir @Aserat kaknemi
hoşşştttt atışmayın
TRT Fenerbahçe maçı olmadan yükselmez eletti dilerim iki reyting canavarı takımı bu uefa Beşiktaş ceza almadan Fenerbahçeyi almaz AvrupayaYoo saygı duyuyorum ama fazla yükselemez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?