Yayından kalkar vatanım sensin gelinceya nerdeyse 5 reyting alıcakmış siz ne tür ruh hastalarısınız be
Yayından kalkar vatanım sensin gelinceya nerdeyse 5 reyting alıcakmış siz ne tür ruh hastalarısınız be
sen bilmezsin bunu bu ne cadolozdur ne zillidir ne iftiracı ne kem gözlüdür boşver aldırmaya nerdeyse 5 reyting alıcakmış siz ne tür ruh hastalarısınız be
sen sussana beesen bilmezsin bunu bu ne cadolozdur ne zillidir ne iftiracı ne kem gözlüdür boşver aldırma![]()
evet gelmiş sonunda @XanTier isyanı başlatabilirizVer Eline Aşk'ı çok beğendim, tatlı bir dizi olmuş. Yükselmesine sevindim ama VS gelince gün değiştirmesi gerekecek.
Kadırgalı'm yavaş yavaş coşmaya başladı.![]()
o daha benim ne çirkef ne yıln olduğumu bilmiyo haddini bildiririm ben onasen bilmezsin bunu bu ne cadolozdur ne zillidir ne iftiracı ne kem gözlüdür boşver aldırma![]()
resmen drama resmen kavga çekirdek getir @Aserat kaknemio daha benim ne çirkef ne yıln olduğumu bilmiyo haddini bildiririm ben ona
size de malzeme çıktı be nerde olay orda sizresmen drama resmen kavga çekirdek getir @Aserat kaknemi![]()
hoşşştttt atışmayın
TRT Fenerbahçe maçı olmadan yükselmez eletti dilerim iki reyting canavarı takımı bu uefa Beşiktaş ceza almadan Fenerbahçeyi almaz AvrupayaYoo saygı duyuyorum ama fazla yükselemez![]()