14 Eylül 2012 Cuma Reyting Sonuçları

14 Eylül 2012 Cuma Hangi Yapımları İzlediniz / İzleyeceksiniz ?

• Arayıcının Efanesi (Fox)

Oy: 0 0.0%
  • Diğer (Lütfen Belirtin)

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    34
  • Anket kapatılmış .
yeni diziler ve huzur sokağı artışını sürdürüyor

- - - Ekleme - - -

yeni diziler ve huzur sokağı artışını sürdürüyor

Evet kessinikle , çok güzel bir dizi Dila Hanım çok beğendim inşallah çok iyi gider.

Atv pazartesi karadayı salı son yaz perşembe vadi ile zirvede cuma pazar gayet iyi.birde alev alev ve mahsun un dizisiyle starla kapışacak bence 1 adım önde

- - - Ekleme - - -

Dila hanım tutar

Huzur Sokağı iyi başladı. Dila Hanım da umut verici bir başlangıç yaptı. Kayıp Şehir ne iyi ne kötü.

Huzur Sokağı bu başarısını sürdürürse Hayat Devam Ediyor'a PT2 yolu gözükür. :)

Atv pazartesi karadayı salı son yaz perşembe vadi ile zirvede cuma pazar gayet iyi.birde alev alev ve mahsun un dizisiyle starla kapışacak bence 1 adım önde
Başlamamış dizileri kreys gibi zirveye yerleştiriyorsun ya :D Salı hiç kimse ÖBGZK`nin elinden alamayacak lütfen objektif ol. Pazartesiye gelecek olursak Karadayıdan bende çok şey bekliyorum. Ama nasıl reyting alacağını başlayınca göreceğiz. Tutar dediğimiz kaç dizi fiyasko oldu

bütün yapuımlar saat geçtikçe yükesliyor

- - - Ekleme - - -

bütün yapuımlar saat geçtikçe yükesliyor

şubat kaçta bitiyo listeye girmiş bitmemiş:D ilk bölüm ve trt olduğunu düşünürsek başarıdır:D
afk 9 dan sonra başladıysa bu bölüm düşebilir:D bişi izlemiom şu an belki dila hanıma bakarım

dila hanım abde daha iyi gidiyordur aynı şekilde kayıp şehir de öyle
emirin yolu yükselmeye başlar yakında
huzur sokağı aldı başını gidiyor ama ilerleyen haftalarda düşeceğini düşünüyorum

Huzur Sokağı iyi gidiyor ama Emir'in Yolu yeni başladı.Bundan sonraki reytingler her şeyi belirleyecek.Kayıp Şehir çok güzel bir dizi gibi görünüyor iyi reytingi hakediyor bence.