14 Eylül 2012 Cuma Reyting Sonuçları

14 Eylül 2012 Cuma Hangi Yapımları İzlediniz / İzleyeceksiniz ?

• Arayıcının Efanesi (Fox)

Oy: 0 0.0%
  • Diğer (Lütfen Belirtin)

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    34
  • Anket kapatılmış .
kayıp şehir tekrarı çok iyi gitmiş bu İYİ Bİ IŞIK dizinin geleceği için... ab de 6 yada 7 almış olabilir tekrarı..

- - - Ekleme - - -

ne şuanda kayı şehirin tekrarı bittii!!

Gökçe Bahadırın oyunculuğu inanılmaz beğenilmiş twitterda TT olmuş. Bence de çok iyi oynadı

Büyük ihtimal dediğin gibi olur Yalan Dünya gelecek hafta da yayınlanmaz. Kayıp Şehir iki bölüm üst üste yayınlanır ama Kayıp Şehir'in 20.00'deki bölümünün haftaya bu kadar düşük geleceğini sanmıyorum. Dizi tekrarını izlettirmeyi başardı. Kanal D bu hafta daha 2-3 kez Salı PT2 başta olmak üzere güzel saatlerde yayınlar diziyi ve izleyicisini arttırır...

can sıkıntısına kayıp şehiri izledim ve GökçeBahadır'ın oyunculuğuna hayran kaldım.
GökçeBahadır anlatilmaz yasanir denilen kivama gelmis ciddi guzel olmus kayip sehir izlenir
GökçeBahadır'a bakınca gördüğüm resim; Ali Sunal servet kaybetmiş.
GökçeBahadır oyunculuğu zirve yapmış.Sırf bu sebepten bile izlenir<s style="text-decoration: none; color: rgb(102, 181, 210); ">#</s>kayipsehir
GökçeBahadır bu kadar güzel miydi ya? Gel de boşanmanın kadınlara yaramadığına inan

Ahu Tuğba'dan sonra "hayat kadını" rolünü en iyi oynayan isimGökçeBahadır..
Kayıp Sehiri izleyin kayıp zaman degil. GökçeBahadır cok iyi
Gökce Bahadır'ın oyunculuguna hayran kalmamak ne mümkün.
<s style="text-decoration: none; color: rgb(102, 181, 210); ">#</s>KayıpŞehir 'e bayıldım, müziklerine bayıldım, GökçeBahadır'a bayıldım...
Yalnız Gökce Bahadır Hülya Avşar gibi oynuyor tarz okarak, iyi oynuyor yani... <s style="text-decoration: none; color: rgb(102, 181, 210); ">#</s>kayipsehir
Kayıp Şehir güzelmiş GökçeBahadır'ın oyunculuğuna söylenecek laf yok zaten.
Kayıp Şehir i ve GökçeBahadır ı öylesine övmüşsünüz ki , ilk defa dışarıda olduğuma üzüldüm .

Daha bir sürü yorum. Bence de çok iyi oynadı. Tek olumsuz yorum bile yok

Benim Reyting Tahminlerim:

Total:
1. AFK 6.5 Reyting
2. Huzur Sokagi 5.8-6.2 Reyting
3. Dila Hanim 4 Reyting
4. Kayip Sehir 3.5 Reyting
5. Subat 1-1.5 Reyting

AB (Burda sadece siralama tahmini yaptim, Reyting tahmini yapmak zor)
1. AFK
2. Dila Hanim
3. Huzur Sokagi
4. Kayip Sehir
5. Subat

Gülse Birsel'in hep yaptiği şey.Avrupa Yakasından bilirim.Hep yayınlanmasına 1 hafta yada 10 gün filan kala yayınlıyor.Komediyi hele ki Gülse Birsel gibi birinin gerçek sit-com yapan bir yazarın dizisini PT2'ye atmak kanal yöneticiliğinde istifaya davet cıkarmak demektir.

Kayıp Şehirin Tekrarı Dila Hanımı geçer bence totalde. Hele ki, AB`de Huzur Sokağı zayıf olan bir dizi. Orada ya Dila Hanım ya da Kayıp Şehir zirvede yer alır bence Tabii Emirin Yolu da olabilir

Belli olmaz bence PT2`de olması. Çünkü, Avrupa Yakası da gah yükselip gah düşen bir diziydi. Yalan Dünya da onun gibi

kayıp şehir gerçekten çok beğenilmiş sosyal ağ'da.. bakalım haftaya nasıl oaranlar alacak. bence güzel iş çıkarmışlar bütün hepsini tebrik ediyorum..

Kayıp Şehirin Tekrarı Dila Hanımı geçer bence totalde. Hele ki, AB`de Huzur Sokağı zayıf olan bir dizi. Orada ya Dila Hanım ya da Kayıp Şehir zirvede yer alır bence Tabii Emirin Yolu da olabilir

Senin dediginde olabilir ama ben su anda sadece Yeni Bölümleri göz önüne aldim
Bence AFK bu haftada iki grubta zirvede olacaktir ama görüldügü gibi gecen haftaya göre ciddi bir düsüs söz konusu ve önümüzdeki hafta zirveyi Total de Huzur Sokagi na AB de Dila Hanim ateslim edecektir.

Kanal d kayıp şehirden sonra tekrarını yayınladı
Star dila hanımdan sonra tekrarını yayınladı
Atv huzur sokağından sonra tekrarını yayınladı
Bakalım tekrar yarışını kim kazanacak
bence
1.kayıp şehir
2.dila hanım
3.huzur sokağı

afk çökmüş resmen beklediğim gibi
huzur sokağı izlemedim ama kadro iyiydi senaryo da iyiyse normal bir sonuç
en büyük şoku dila hanım yaşadı en az 3 katını bekliyodum
kayıp şehir daha çok trt1 ya da star dizisi kanal d ye uymaz sosyal medya dizileri
şubat beklendiği gibi ucundan kıyısından listede

huzur sokağı bu bölümü iyi gitmiş bu gidişle hem dila hanım hemde kayıp şehir yeni bölümlerini geçicekler