14 Eylül 2012 Cuma Reyting Sonuçları

14 Eylül 2012 Cuma Hangi Yapımları İzlediniz / İzleyeceksiniz ?

• Arayıcının Efanesi (Fox)

Oy: 0 0.0%
  • Diğer (Lütfen Belirtin)

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    34
  • Anket kapatılmış .
Kayip sehir'in tekrari gelecek haftalar için umut veriyor..

İzlemeden de bu kadar eleştirme benim için :) çok sinir oluyorum izlediğim diizilere birinin laf atmasına

burası bi forum.. yani herkez istediği dizi yi dilediğince eleştirir.. bunu kabullenerek gelemn lazımdı buraya.sadece güzel bi projeye kıskançlık için çamur atıyolarsa o zamn cidden sinir olunur ve bu forumda bunu çok yapıyolar..( revan lafım sana değil di , kendini bilen biliyo) :)

kayıp şehir totalde böyleyse abde uçmuştur
dila hanım da reklam olmasına rağmen iyi gitmiş

Kayıp Şehirin tekrarı da bitti sanırım. Kesinlikle Yalan Dünya 28 eylülde ya da 5 ekimde başlayacak. Hem 1 tane bile fragmanı çıkmadı. Hem de Kanal D Kayıp Şehire şans verecektir :) Ama olur da PT2`de böyle izlenmeye devam ederse Yalan Dünya 20.00 olur, Kayıp Şehir 22.30

Dila Hanım izliyorum şuan cenaze / ölüm filan iyi gibi şimdi için.Şu eli ayaği durmayan adama çok uyuz oluyorum ya.Her rolumu aynı olur arkadaş.İşe yaramaz bi rol her dizisi.

Kayıp Şehirin tekrarı da bitti sanırım. Kesinlikle Yalan Dünya 28 eylülde ya da 5 ekimde başlayacak. Hem 1 tane bile fragmanı çıkmadı. Hem de Kanal D Kayıp Şehire şans verecektir :) Ama olur da PT2`de böyle izlenmeye devam ederse Yalan Dünya 20.00 olur, Kayıp Şehir 22.30
aynen 1 tane bile fragman yok dün araştırdım hep ama çıkmadı :D