14 Eylül 2012 Cuma Reyting Sonuçları

14 Eylül 2012 Cuma Hangi Yapımları İzlediniz / İzleyeceksiniz ?

• Arayıcının Efanesi (Fox)

Oy: 0 0.0%
  • Diğer (Lütfen Belirtin)

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    34
  • Anket kapatılmış .
reklam nası dahıl olmuo yanı dıla hanım yayınlandıgı kısımdakreytınglermı hesaplanıo

Böyle bir davetiye görseniz ne dersiniz?

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Can & Emir
Bu mutlu günüzmde sizleride aramızdan görmekten mutluluk duyariz.

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

dila hanım süper bir dizi reytingleride çok çok iyi totalde düşük gelmiş ama ab de yüksek gelecektir ..

reytinglere göre emirin yolu bitmiş durumda geçen haftanın ölçü olmayacağını söylemiştim

şaşırtıcı şekilde atv deki huzur koçanı totali bayağı yüksek ama ab grubu çok düşük gelecektir ama hayat devam ediyor bu diziden dahada başarılıydı..
kayıp şehirin tekrarı yükselmiş olabilirde asıl saatinde berbat sonuçlar almış

ismail bbaki bugün kaçta ayrıca tekrar mı yeni bülüm mü

Dila hanım tuttu bence

tutmaması için hiçbir sebep yok benim hanımın çiftliğinde favorilerim kabakla ramazandı ikiside bu dizide oynuyor ayrıca hatice şendilede yakışmış dizi..

erkan petekkaya ise herzamanki gibi çok iyi ..

huzur sokağının adını değiştirme

Şok olurum

- - - Ekleme - - -

Annesi bu Ömeri düzelsin onunla birlikte köye gitti. Hatta gelince öldü. Ama Ömer daha da beter olmuş

- - - Ekleme - - -

Kayıp Şehirin Tekrarı iyi gidiyor

- - - Ekleme - - -

22:00 - 22:15 ortalama <s style="text-decoration: none; color: rgb(102, 181, 210); ">#</s>sbt <s style="text-decoration: none; color: rgb(102, 181, 210); ">#</s>reyting 'leri; 1) SHOW: 6.11 , 2) ATV: 4.78 , 3) KANALD: 3.36 , 4) STAR: 2.34 , 5) FOX: 2.07

Kayıp Şehir tahammül edilesi değil, Kanal D bunu ne düşünerek yaptırmış anlamadım.

Galiba biraz da sosyal medyaya yönelmek istemişler ama dizi çok ağır. Dizi yerine film yapsalar daha iyi olurmuş.

Dila Hanım aksiyonu olsun, hainliği olsun, kaynanası eltisi görümcesi olsun, masumluğu olsun her şeyi barındırıyor.
Her kesime yönelik...

22:00 - 22:15 ortalama <s style="text-decoration: none; color: rgb(102, 181, 210); ">#</s>sbt <s style="text-decoration: none; color: rgb(102, 181, 210); ">#</s>reyting 'leri; 1) SHOW: 6.11 , 2) ATV: 4.78 , 3) KANALD: 3.36 , 4) STAR: 2.34 , 5) FOX: 2.07

- - - Ekleme - - -

kayıp şehirin tekrarı iyi gidiyor. dizi twitterda beğenildi.ben de şu anda izliyorum ama dila hanımı daha çok beğendim