Bakalım haftaya Geniş Aile ne yapacak ? Böyle bir tabloda ilk 20 çok iyi başarı olur ama o bile çok zor. A/B'de ilk 40 bile zor bence...
Günü değişecektir
Bakalım haftaya Geniş Aile ne yapacak ? Böyle bir tabloda ilk 20 çok iyi başarı olur ama o bile çok zor. A/B'de ilk 40 bile zor bence...
Yeni sezonunu açan Muhtesem Yüzyil benim beklentilerimin altinda kalmamis. Yani bekliyordum böyle reytingleri, ama totalda biraz daha yüksek bekliyordum ama olsun. Bu reytinglerde çok basarili, umarim bu sezon boyunca reytinglerini bu sekilde devam ettirir.
Basrollerini Kivanç Tatlitug, Bugra Gülsoy ve Öykü Karayel'in paylastigi ve Kanal D ekranlarinda 2.bölümüyle ekrana gelen Kuzey Güney, Muhtesem Yüzyil'in karsisinda çok iyi direnmis. Dizi özellikle A/B'de iyi gitmis. Bu dizi bu seviyede devam eder. Ha belki ilerleyen aylarda total'da 1.olabilir.. Benden söylemesi. 🙂
Yeni sezonunu açan Çocuklar Duymasin özellikle total'da gerilerde kalmis ama A/B'de iyi gitmis. Bir komedi dizisi için hele hele Çarsamba gününde bu reytingler gayet iyi bence ama herzaman daha da iyi olabilir.. Hele hele dizinin içinde tecrübeli oyuncular varsa..
Yüz nakliyle degisen Canan reytingleri birtürlü degismiyor ve kendini üst siralarda bulamiyor. Dizi özellikle A/B'de düsük reytingler aliyor. Umarim FOX bu diziyi Cuma gününe alir ve diziyi bitirmezler. FOX bu diziyi bitirirse çok çok üzülürüm.. Hadi bakalim herseyin hayirlisi..
SON
Canan bu sene bitmez ama seneye devam etmez
Canan bu sene bitmez ama seneye devam etmez
Bence bu sezonu bu reytinglerle tamamlaması çok çok zor. Fox, yabancı sinema falan yayınlasa yine aynı oranları alır zaten
Dizinin fazla bütçesi yok zaten
adminim bence durumu çok karartmışşın tamam iş çok zor.ancak ilk 30 gireriz hatta sürpriz bir ilk 15 olabilir:HBakalım haftaya Geniş Aile ne yapacak ? Böyle bir tabloda ilk 20 çok iyi başarı olur ama o bile çok zor. A/B'de ilk 40 bile zor bence...