Bugüne Yeraltı yakışır 😂Kıskanmak hazır bölümler de yetişmiyorken haftaya final yapsın, bitsin gitsin. Oyuncuları daha fazla boş yere yormanın anlamı ne?![]()
Bugüne Yeraltı yakışır 😂Kıskanmak hazır bölümler de yetişmiyorken haftaya final yapsın, bitsin gitsin. Oyuncuları daha fazla boş yere yormanın anlamı ne?![]()
Yok hayır en uygun bugündü ve salı oldu zaten. Artacak inşallah. Yeraltı'mızın günü belli değil. O da tutacak inşallah.Artacak ama sandığın kadar bir artış olmayacak kendimizi kandırmayalım böyle bir günde bu proje heba oluyor. Salı gününde bitirmek yazık olur, risk alıp başka güne koymak lazımdıPazartesi Uzak Şehir karşısında koysaydı NOW, özellikle senaryo sıkıntısı olduğunda UŞ'nin, bence şansı olurdu
Kıskanmak için toplantı yapılacakYok hayır en uygun bugündü ve salı oldu zaten. Artacak inşallah. Yeraltı'mızın günü belli değil. O da tutacak inşallah.
Bahar düşse de bir süre daha devam eder.
Mehmed: Fetihler Sultanı, TRT 1'de olduğu için bir süre daha gider.
Kral çoktan kaybetti, uzatmaları oynuyor.
Gözleri Karadeniz, ATV'de olduğu için o da bir süre daha gider.![]()
Senaryo ekibi vb. değişebilir. Yeni değişti gerçi. Kanal daha tempo artsın diyecek zaten. İnşallah artariz. ❤️Kıskanmak için toplantı yapılacakUmarım sizin için en hayırlısı olur.
Bu neydi şimdi? Acaba mesele ne? Final vereceğini sanmıyorum. 👀🧐Kıskanmak için toplantı yapılacakUmarım sizin için en hayırlısı olur.
Dün gece Bahar izleme modum vardı ama yüklenmemişti. Şimdi baktım daha iki saat önce yüklenmiş. Birazdan izlemeye koyulurum. Bugün evdeyim. Öğleden sonraki işlerimide erken toparlarsam Sahtekar’a bakarım. Olmazsa o planlandığım gibi yarın akşam açarım.Türkiye - Gürcistan
Bahar ( netten)
Hayırlısı.Bu neydi şimdi? Acaba mesele ne? Final vereceğini sanmıyorum. 👀🧐
Bahsettiğin dizi reytinglerinden dolayı bitseydi de haklı isyanın olsaydı 😂 Total reytingleri sayesinde 3. sezon onayı almış bir yapımdı, kanal-yapımcı-senaryo ekibi çizilen yolu beğenmediği için devam etmek yerine yeni dizi yapmaya karar verdi. Ama ona rağmen sadece 5-6 reytingle Hudutsuz Sevda üst üste hem İnci Taneleri'ni hem Siyah Kalp'i geçti mi? Evet geçti.Bu hafta maç nedeniyle tüm diziler ekstra düşmüş ama maalesef Kıskanmak ilk bölümlerde izleyici alışkanlığını yaratma sürecinde yaptığı bazı kritik hataların bedelini de ödüyor. Bir dizinin sadece 1. bölümünün değil en az ilk 5 bölümünün zımba gibi olması gerekiyor ki temeli sağlam inşa edebilsin ama özellikle 2. bölüm çok şey kaybettirdi maalesef. İki haftada bir önemli maçların salıya denk gelmesi ve günün dizi yoğunluğuna hiç değinmiyorum bile. Şu an gelinen noktada hikaye adına bazı önemli hamleler yapılsa da Seniha-Halit çatışması dışında ilgi çeken bir unsur olduğu söylenemez özellikle Mükerrem-Nüzhet aksı çok sıkıcı gidiyor. Gelecek hafta biraz yükselecektir ama nereye kadar böyle sürer bilemiyorum.
2 sezonönce Hudutsuz Sevda'ya perşembe günlerini silip süpürüyor gibi yorumlar yapılırdı ama Total dışında kayda değer başarısı olmadığı gibi final bile yapmadan silip süpürülen kendisi oldu.Sırf aynı ekip diye ortada hiçbir şeyi olmayan dizi için kafadan gün belirlenip aynı yorumların yazıldığını görünce dejavu yaşadım hayal dünyasından çıkalım.
Diğer dizileri ekstra yorumlamaya gerek yok her salı benzer tablo.
Kadroyu koruyarak 3. sezon yapabilirlerdi ama durduk yere macera aradılar ve sonu hüsran oldu. Ayrıca "koydu" dediğin dizilerden biri (geç başlayacak olsa da) AB-ABC1 gruplarındaki üstünlüğü nedeniyle kendi gününde yola devam edecek demek ki kimin daha başarılı olduğu ortada.Hayırlısı.
Bahsettiğin dizi reytinglerinden dolayı bitseydi de haklı isyanın olsaydı 😂 Total reytingleri sayesinde 3. sezon onayı almış bir yapımdı, kanal-yapımcı-senaryo ekibi çizilen yolu beğenmediği için devam etmek yerine yeni dizi yapmaya karar verdi. Ama ona rağmen sadece 5-6 reytingle Hudutsuz Sevda üst üste hem İnci Taneleri'ni hem Siyah Kalp'i geçti mi ? Evet geçti
Ayrıca Salı gününde Mehmed dizisi erkek kitleyi çekemiyor belli ki EDHO/BBCS'den kalan bir erkek kitle var TV izlemeyen, biz o yüzden Salı günü Yeraltı dizisi için mükemmel olur diyoruz. Erkek kitle derken de aksiyonseverler'den bahsediyorum ne izleyecek ? Bahar mı ? Kral mı ? Karadeniz mi ?
Ben hem onların kalemini beğenen biri, hem de yaptıkları sert işleri seven biri olarak istediğimi aldıktan sonra gerisine bakmam 😂 63 bölüm boyunca çok dizi final yaptı karşımızda 😂 Darısı Yeraltı'naKadroyu koruyarak 3. sezon yapabilirlerdi ama durduk yere macera aradılar ve sonu hüsran oldu. Ayrıca "koydu" dediğin dizilerden biri (geç başlayacak olsa da) AB-ABC1 gruplarındaki üstünlüğü nedeniyle kendi gününde yola devam edecek demek ki kimin daha başarılı olduğu ortada.![]()
Maç olması kötü oldu. Haftaya maç yoksa yine AB'de 1. oluruz. Ama acilen kendimizi 5+'e atmalıyız ABC1 ve AB'de. Total 4 olsa yeterli zaten. Bölüm çok iyi akıyor ona üzülüyorum. Ama NOW reytinglerden sonra hemen yapıma, daha etkili bölümler yazın demiş yeniden. Çünkü çok kazandırmıyor iş. Artacak İNANIYORUM.Kıskanmak dün çok iyi bir bölümle ekrana geldi. Özellikle Seniha-Halit sahneleri bu iyiliğin sebebiydi ve tabiki sırların açığa çıkması. Yaratılmaya çalışılan Nüzhet-Mükerrem geçmişi ve aşkı aşırı derecede yapay, mantıksız ve sıkıcı geliyor. Bu durum seyircinin kaçmasına sebebiyet veriyor bana kalırsa. Seniha'nın intikam aksına yoğunlaşılmalı ki orası daha ilgi çekici.
Bir de yan kadronun hiç kullanılmıyor oluşu var. Bu Ay Yapım dizilerinde oluyor genelde. Çok iyi isimlerden oluşan bir yan kadro kuruyorlar ama asla bir hikaye yazmıyorlar ve o yan kadroya bölüm boyunca yer vermiyorlar. Mesela Dilara Aksüyek çok yetenekli bir kadın hatta başrol olabilecek potansiyeli olan bir kadın fakat dizide neredeyse rolü yok. Hafsanur yerine Mükerrem olabilecek yetenekte her bakımdan ama torpil mi desem ne desem bilemiyorum bu şekilde bir cast kurulmuş. Dilara'nın da bu derece pasif bir rolü kabul etmesindeki etken nedir bilemiyorum.
Yeraltı Kıskanmak'tan az maliyetli mi ?İkinci bölümde yükselip üçüncü bölümde düşen, sonrasında da apar topar revize edilen bir dizinin düşüşünü maça bağlamaya gerek yok. Başından beri bir olmamışlık var dizide, o yüzden de daha fazla zorlamaya gerek yok.
EDHO ve BBCS sonrası erkek izleyicinin tercih ettiği bir iş asla olmadı (her ne kadar önceki sezonlar MFS yarışta olsa da bu sezon yarış dışı) salı akşamı. O yüzden Yeraltı tekrardan erkek izleyiciyi çekecek bir iş ile zirveye oynar, hem de Kıskanmak'tan daha az bir maliyet ile.