pardon rum yazacaktım.. sonuçta gayrimüslümleri iyi gösteren kurtuluş savaşı filimleri çöküyor
neden acaba? peki bunun sebebi okulda okuya okuya içimizin dışımıza çıkması olabilirmi
pardon rum yazacaktım.. sonuçta gayrimüslümleri iyi gösteren kurtuluş savaşı filimleri çöküyor
Acuncu gibi görünmek istemiyorum ama Lale Devrini geçtiyse bitik bir Hdeyi rahat geçer.
Hdenin pt-1e alınması Kreme zararlı olacak
destere hayat devam ediyor izliyorsa o dizi ilk 15 e giremez
HDE geçen sene 15 civarı reytinglere çıkmıştı ..yalan dünyanın gelişiyle reytingler düştü.. şimdi potansiyel olarak aynı izleyicileri toplama şansına sahip .. millet macundan sıkıldı hde den başkada bişey yok zaten ..
- - - Ekleme - - -
bugün birinciyiz kreys.. ahada buraya yazıyorum
neden acaba? peki bunun sebebi okulda okuya okuya içimizin dışımıza çıkması olabilirmi))
HDE geçen sene 15 civarı reytinglere çıkmıştı ..yalan dünyanın gelişiyle reytingler düştü.. şimdi potansiyel olarak aynı izleyicileri toplama şansına sahip .. millet macundan sıkıldı hde den başkada bişey yok zaten ..
- - - Ekleme - - -
bugün birinciyiz kreys.. ahada buraya yazıyorum
onunda etkisi var ama daha çok ermeni ve yunanlı devletlerin türkiyeye karşı hasmani tutumları
beyazsoy hayat devam ediyor çakılacak bence senceesim bilir ve acun 15 dakka reklam verior o ara 3 ü bulursa iyi reklamdan çıktıgı an hde yerlerde olacak
bence tutumlar diziyi etkilemez erkek millet olduğumuz için kızın onlardan oğlanın bizden olması bizi rahatsız etmiyor ama kız bizden oğlan onlardan olursa bu dizi tutmayabilir buna istisna yabancı damattı ..
asıl kurtuluş savaşı dizilerinin tutmamasının sebebi okulda gerekli gereksiz hatta üniversitede bile bize inkılap dersi öğretilmesi .. ne demişler ölüyü bile fazla yıkarsan gaz kaçırır herşeyin ayarında olması lazım)
Off yine En Güzel Bölüm başladı 19.27de , Büyük Risk yok yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?