14 Ekim 2012 Pazar Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
pardon rum yazacaktım.. sonuçta gayrimüslümleri iyi gösteren kurtuluş savaşı filimleri çöküyor

neden acaba? peki bunun sebebi okulda okuya okuya içimizin dışımıza çıkması olabilirmi :)))

:) Acuncu gibi görünmek istemiyorum ama Lale Devrini geçtiyse bitik bir Hdeyi rahat geçer. :)
Hdenin pt-1e alınması Kreme zararlı olacak

HDE geçen sene 15 civarı reytinglere çıkmıştı ..yalan dünyanın gelişiyle reytingler düştü.. şimdi potansiyel olarak aynı izleyicileri toplama şansına sahip .. millet macundan sıkıldı hde den başkada bişey yok zaten ..

- - - Ekleme - - -

destere hayat devam ediyor izliyorsa o dizi ilk 15 e giremez :d

bugün birinciyiz kreys.. ahada buraya yazıyorum :)

HDE geçen sene 15 civarı reytinglere çıkmıştı ..yalan dünyanın gelişiyle reytingler düştü.. şimdi potansiyel olarak aynı izleyicileri toplama şansına sahip .. millet macundan sıkıldı hde den başkada bişey yok zaten ..

- - - Ekleme - - -

ilk 100e girer hayat devam ediyor 0.25 reytinglerde :d

- - - Ekleme - - -

15 reytingin içinde ben de vardım :D Ama Hde senaryo olarak çok bozdu. Kızla evlenen dede çıkmamalıydı, en önemlisi şehre taşınmamalılardı :)

beyazsoy hayat devam ediyor çakılacak bence sence :d :d esim bilir ve acun 15 dakka reklam verior o ara 3 ü bulursa iyi reklamdan çıktıgı an hde yerlerde olacak :d

onunda etkisi var ama daha çok ermeni ve yunanlı devletlerin türkiyeye karşı hasmani tutumları

bence tutumlar diziyi etkilemez erkek millet olduğumuz için kızın onlardan oğlanın bizden olması bizi rahatsız etmiyor ama kız bizden oğlan onlardan olursa bu dizi tutmayabilir buna istisna yabancı damattı ..

asıl kurtuluş savaşı dizilerinin tutmamasının sebebi okulda gerekli gereksiz hatta üniversitede bile bize inkılap dersi öğretilmesi .. ne demişler ölüyü bile fazla yıkarsan gaz kaçırır herşeyin ayarında olması lazım :))

beyazsoy hayat devam ediyor çakılacak bence sence :d :d esim bilir ve acun 15 dakka reklam verior o ara 3 ü bulursa iyi reklamdan çıktıgı an hde yerlerde olacak :d

diziyi izleseydim daha net konuşurdum. fragman güzel gözüküyor . ama acunun yapacaklarını bilmiyoruz :)))

- - - Ekleme - - -

bence tutumlar diziyi etkilemez erkek millet olduğumuz için kızın onlardan oğlanın bizden olması bizi rahatsız etmiyor ama kız bizden oğlan onlardan olursa bu dizi tutmayabilir buna istisna yabancı damattı ..

asıl kurtuluş savaşı dizilerinin tutmamasının sebebi okulda gerekli gereksiz hatta üniversitede bile bize inkılap dersi öğretilmesi .. ne demişler ölüyü bile fazla yıkarsan gaz kaçırır herşeyin ayarında olması lazım :))

yoo karayılan çok süper başlangıç yapmıştı 9 reyting almıştıama sonra bayagı bayagı dip yaptı dizi. sonuçta istavritte kurtuluş savaşı hikayesi ama tuttu sayılır..

Acun bu akşam eski yarışmacı çağırmamış.

Çok da yüksek alamaz. Dün akşamki gibi 7 küsür alır en fazla.

Off yine En Güzel Bölüm başladı 19.27de , Büyük Risk yok yine

star tv nin haber spikeri bugün ilk kez gözüme çarptı adamda ne ses ne karizma var... fiyasko seçim .. star bu vatandaşla birde haber bülteninin izlenmesini bekliyorsa hayal görüyor demektir hiçmi kimseyi bulamamışlar..

En Güzel Bölüm bitti 19.37 , 10 dakika sürdü

- - - Ekleme - - -

Yetenek Sizsiniz Türkiye başladı 19.45

Bugün yine çok sıkıcı... Tv de Harem ve Krem dizilerini izlemeyi düşünüyorum. :)

Sanirim Mahsun Kirmizigül artik daha yakindan ilgilenecek Hayat Devam Ediyor dizisiyle..