zorlama kurtlarci degilsin. sana soru. persembelerı star mi birinci olsun kurtlar mi ))))
vadi birinci olur zaten gecen haftada vadi birinci oldu persembe dizilerinin hepsi döküldü .
zorlama kurtlarci degilsin. sana soru. persembelerı star mi birinci olsun kurtlar mi ))))
vadi birinci olur zaten gecen haftada vadi birinci oldu persembe dizilerinin hepsi döküldü .
Kimin birinci olacağı değil, kimin birinci olmasını istediğin soruldu. Seni Kurtlar'ın birinciliği mi daha çok memnun eder, Hayatımın Rolü'nün mü?
Denebilir elbette; BBEB, Acun'a göre daha korkak ama sonuçta ikisi de korkak dizilerle kıyaslayınca. Tabi Acun'un ayrı korkaklıkları da var, programı bazen 21:40'a doğru bölmesi gibi.
Huzur Sokağı da geç girdiği için korkaktı bence de dediğiniz gibi. ÖBGZ'nin erken girmesi maçla ilgili mi bilemiyorum ama erken girmek bence avantaj değil dezavantaj olabilir...
vadi )))
Salı günleri 21.00 veya 21.45'te maç olduğunda Öbgzk hep 20.00'da giriyor yeni bölüme. Maç olmadığı zaman özet veriyor. Bu da korkaklık.
Zaten maç varken dizilerin saatleriyle oynanması gayet doğal. Huzur'un yaptığını da Öbgzk'nin yaptığını da doğal karşılamak gerek.
Benim kızdığım şey aynı şeyi Huzur yapınca korkak oluyor söylemediklerini bırakmıyorlar ama Öbgzk yapınca bir şey söylenmiyor.
Sonuç olarak taraflı yorumlar yapmayalım dizileri aynı çerçevede değerlendirelim.
Aynı şey Acun için de geçerli. Acun geç bölünce korkak oluyor. Ama BBEB reklam vermeyince korkak olmuyor. BBEB'in yaptığı da apaçık "korkaklık."
yeme bizi perşembe maç birinci olunca havalara ucuyon hiç takas gibi uzulmuyon )))))
ÖBGZ bu hafta özetli olur diye düşünüyorum ben, Kötü Yol 23:00'de giriyor çünkü, özetsiz yayınlanırsa ikinci dizi de erkene gelir, kanal iyice zarar eder...
Şöyle bir şey de var, Acun'un bölmesi mi daha sorunlu, BBEB'in az reklam alması mı ? Onu bilemiyorum işte, reklam almamak bir tercihtir ama programı ortadan bölmek sahtekarlıktır. İkisi de korkaklıktır, o ayrı...
- - - Ekleme - - -
HDE haftaya yükselir, BBEB'i düşürürür, zirveye ortak olur...
Sahtekarlık ayrı bir olay. Konuştuğumuz konu korkaklık. İkisinin yaptığı da apaçık net korkaklık.
Program bölme konusunda benim fikrim belli zaten. Programların bölünmesine sonuna kadar karşıyım. Tns ilk gün sonuçları açıkladığında programlar bölünmemişti ve olumlu görüşlerimi belirtmiştim.
Konumuz korkaklıksa Acun da BBEB de korkaktır...
Hde zirveye oturamayacak. Maç olması en başta Hde'yi düşürür.
Zaten son zamanlarda forumda Atv fanlığı aldı başını gidiyor.
Kreys'e Starcı laf edenler bence Atvciliği bıraksın.
Konunun ATV'cilikle alakası yok ya, HDE'nin daha çok reyting vaad ettiğini düşünüyorum sadece, diziyi hiç izlemiyorum.
Konunun ATV'cilikle alakası yok ya, HDE'nin daha çok reyting vaad ettiğini düşünüyorum sadece, diziyi hiç izlemiyorum.