14 Ekim 2012 Pazar Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Denebilir elbette; BBEB, Acun'a göre daha korkak ama sonuçta ikisi de korkak dizilerle kıyaslayınca. Tabi Acun'un ayrı korkaklıkları da var, programı bazen 21:40'a doğru bölmesi gibi.

Huzur Sokağı da geç girdiği için korkaktı bence de dediğiniz gibi. ÖBGZ'nin erken girmesi maçla ilgili mi bilemiyorum ama erken girmek bence avantaj değil dezavantaj olabilir...

Salı günleri 21.00 veya 21.45'te maç olduğunda Öbgzk hep 20.00'da giriyor yeni bölüme. Maç olmadığı zaman özet veriyor. Bu da korkaklık.

Zaten maç varken dizilerin saatleriyle oynanması gayet doğal. Huzur'un yaptığını da Öbgzk'nin yaptığını da doğal karşılamak gerek.

Benim kızdığım şey aynı şeyi Huzur yapınca korkak oluyor söylemediklerini bırakmıyorlar ama Öbgzk yapınca bir şey söylenmiyor.

Sonuç olarak taraflı yorumlar yapmayalım dizileri aynı çerçevede değerlendirelim.

Aynı şey Acun için de geçerli. Acun geç bölünce korkak oluyor. Ama BBEB reklam vermeyince korkak olmuyor. BBEB'in yaptığı da apaçık "korkaklık." 2,5 saat kesintisiz yayın ne demek yahu.

Son düzenleme:
[TABLE="class: cms_table, width: 600"]
[TR]
[TD="align: center"]42[/TD]
[TD="align: center"]CENNET MAHALLESI (TKR)[/TD]
[TD="align: center"]SHOW TV[/TD]
[TD="align: center"]14.10.2012[/TD]
[TD="align: center"]15:04:58[/TD]
[TD="align: center"]16:18:06[/TD]
[TD="align: center"]1,24[/TD]
[TD="align: center"]8,7[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Show TV yine başlamış yayınlamaya. :D

Krem yeni saatini oldukça sevmişe benziyor. ATV çoğu kişiyi yanılttı bu hamleyle. :)

Hayat Devam Ediyor yeni sezona fena başlamamış. :)

Salı günleri 21.00 veya 21.45'te maç olduğunda Öbgzk hep 20.00'da giriyor yeni bölüme. Maç olmadığı zaman özet veriyor. Bu da korkaklık.

Zaten maç varken dizilerin saatleriyle oynanması gayet doğal. Huzur'un yaptığını da Öbgzk'nin yaptığını da doğal karşılamak gerek.

Benim kızdığım şey aynı şeyi Huzur yapınca korkak oluyor söylemediklerini bırakmıyorlar ama Öbgzk yapınca bir şey söylenmiyor.

Sonuç olarak taraflı yorumlar yapmayalım dizileri aynı çerçevede değerlendirelim.

Aynı şey Acun için de geçerli. Acun geç bölünce korkak oluyor. Ama BBEB reklam vermeyince korkak olmuyor. BBEB'in yaptığı da apaçık "korkaklık."

ÖBGZ bu hafta özetli olur diye düşünüyorum ben, Kötü Yol 23:00'de giriyor çünkü, özetsiz yayınlanırsa ikinci dizi de erkene gelir, kanal iyice zarar eder...

Şöyle bir şey de var, Acun'un bölmesi mi daha sorunlu, BBEB'in az reklam alması mı ? Onu bilemiyorum işte, reklam almamak bir tercihtir ama programı ortadan bölmek sahtekarlıktır. İkisi de korkaklıktır, o ayrı...

- - - Ekleme - - -

HDE haftaya yükselir, BBEB'i düşürürür, zirveye ortak olur...

haftaya maç var acunda bebb de düşer. hayat yükselir zati hayat haftaya ozetlı gelecek

ÖBGZ bu hafta özetli olur diye düşünüyorum ben, Kötü Yol 23:00'de giriyor çünkü, özetsiz yayınlanırsa ikinci dizi de erkene gelir, kanal iyice zarar eder...

Şöyle bir şey de var, Acun'un bölmesi mi daha sorunlu, BBEB'in az reklam alması mı ? Onu bilemiyorum işte, reklam almamak bir tercihtir ama programı ortadan bölmek sahtekarlıktır. İkisi de korkaklıktır, o ayrı...

- - - Ekleme - - -

HDE haftaya yükselir, BBEB'i düşürürür, zirveye ortak olur...

Sahtekarlık ayrı bir olay. Konuştuğumuz konu korkaklık. İkisinin yaptığı da apaçık net korkaklık.

Program bölme konusunda benim fikrim belli zaten. Programların bölünmesine sonuna kadar karşıyım. Tns ilk gün sonuçları açıkladığında programlar bölünmemişti ve olumlu görüşlerimi belirtmiştim.

Konumuz korkaklıksa Acun da BBEB de korkaktır...

Sahtekarlık ayrı bir olay. Konuştuğumuz konu korkaklık. İkisinin yaptığı da apaçık net korkaklık.

Program bölme konusunda benim fikrim belli zaten. Programların bölünmesine sonuna kadar karşıyım. Tns ilk gün sonuçları açıkladığında programlar bölünmemişti ve olumlu görüşlerimi belirtmiştim.

Konumuz korkaklıksa Acun da BBEB de korkaktır...

%100 katılıyorum...

Hde zirveye oturamayacak. Maç olması en başta Hde'yi düşürür.

Zaten son zamanlarda forumda Atv fanlığı aldı başını gidiyor.

Kreys'e Starcı diyenler bence Atvciliği bıraksın. :D

Hde zirveye oturamayacak. Maç olması en başta Hde'yi düşürür.

Zaten son zamanlarda forumda Atv fanlığı aldı başını gidiyor.

Kreys'e Starcı laf edenler bence Atvciliği bıraksın. :D

Konunun ATV'cilikle alakası yok ya, HDE'nin daha çok reyting vaad ettiğini düşünüyorum sadece, diziyi hiç izlemiyorum. :)

Konunun ATV'cilikle alakası yok ya, HDE'nin daha çok reyting vaad ettiğini düşünüyorum sadece, diziyi hiç izlemiyorum. :)

acun o rakamlar içinde yasiyor dikkat ettiysen cumartesi farklı program pazar farklı strateji

cumartesi ilk 15 dakka direk reklam girdi pazar günü ise ilk 20 dakka yayin yapti 15 dakka reklama girdi nerde düsüp nerde kalktıgını hesapliyor ona göre reklamlari ayarliyor .. esim bilir 2.5 saat reklamsız yayin yapiyor reklam girse acununda reklamsız zamanına gelse 15 dakkalık anlıklarda acun 10 u çok erken geçeer .

Birbirinden yeneksizlerin yeneklerini sergilediği Yeneteneksizsiniz Türkiye Malesef iki gruptada zirvede yer almış
Kanal D'nin Başarılı yarışma programı ben Bilmem Eşim Bilir Takibini sürdürmüş.
Totalde Hayat Devam Eediyor Ab'de Harem En çok izlenen Diziler olmuş
Krem Yeni Saatinde Abde Başarılı giderek 5. olmuş
Bir Erkek Bir Kadın Total de vasat Ab'de iyi gitmiş

Oha İnanmİyorum mÜge bİr aÇtim tahtaya perİyodİk tablo Çİzİyor kuzularİ İnsanlarİ polİsten daha fena fbi İsbİrlİgİmİ var ne

[TABLE="class: cms_table, width: 600"]
[TR]
[TD="align: center"]3[/TD]
[TD="align: center"]HAREM[/TD]
[TD="align: center"]FOX TV[/TD]
[TD="align: center"]14.10.2012[/TD]
[TD="align: center"]20:00:00[/TD]
[TD="align: center"]22:18:44[/TD]
[TD="align: center"]4,56[/TD]
[TD="align: center"]13,15[/TD]
[/TR]
[TR]