14 Aralık 2015 Pazartesi Reyting Sonuçları

Yeşil Deniz zaten 3.50 civarı alıyordu bu hafta 0.65 reytinglik bir artış yaşamış bilmeyen de 2 reyting alıyor 2'ye katlamış 4 reyting almış sanacak. Ki zaten Yeşil Deniz geçen sezon da AB'de çoğu kez ilk 10 içerisinde yer alıyordu yine bu sezonki ortalamasıyla.

Baba Candır'a gelelim, bu dizi yaz sezonu ve yeni sezonun başında AB'de zirveyi alıyordu bu hafta aldığı oranlar dizinin kitlesinden fazlası değil...
baba candırı kastettim zaten ben yeşil deniz çok yükselmemiş farkındayız:A neyse bakalım daha neler göreceğiz heredot cevdet saati de coşar yakında:A

Trt iki gündür ab reytingleri şüpheli 2 puan artış var bu doğal sonuçlar degil. Daha öncede tns bin ab reytingleri şüpheli diyordum ama bu yetersiz deneklerden dolayı ama şimdi sayı artmasına rağmen bu oranlar garip geliyor

Kıyamet yaklaşıyor. :A

@xemrexxx de senle aynı fikirde. :F
Emre baştan beri bu fikirde elinde kanıt olmadan salliyor.. ama benim dikkatimi iki gündür çekiyor çünkü ikigundur aninden her dizi iki puan reyting artışı yaşadi ben kanıtlı konusurum.. biz bunu stv dizilerinde görmüştük sonu iyi bitmedi.. Stv dizileri de artarken soyledim.. Agb zamanında kanal d dizileri için de demiştim..

Bir kaç gündür oynanıyor ne baba candir ne de yeşil deniz ab de bu reytingleri alamaz.. Bu iki dizi de benzer yapım şirketinin dizileri, bu da şüpheyi artırıyor yayından kaldırılmaması seneye iyi reklam almak için birden artış yapılmış gibi

Emre baştan beri bu fikirde elinde kanıt olmadan salliyor.. ama benim dikkatimi iki gündür çekiyor çünkü ikigundur aninden her dizi iki puan reyting artışı yaşadi ben kanıtlı konusurum.. biz bunu stv dizilerinde görmüştük sonu iyi bitmedi.. Stv dizileri de artarken soyledim.. Agb zamanında kanal d dizileri için de demiştim..

Bir kaç gündür oynanıyor ne baba candir ne de yeşil deniz ab de bu reytingleri alamaz.. Bu iki dizi de benzer yapım şirketinin dizileri, bu da şüpheyi artırıyor yayından kaldırılmaması seneye iyi reklam almak için birden artış yapılmış gibi
Bakalım bu iddian tutacak mı beyazsoy. :D Genelde boşa konuşmazsın ama bu iddian büyük gibi. :D

Bakalım bu iddian tutacak mı beyazsoy. :D Genelde boşa konuşmazsın ama bu iddian büyük gibi. :D
Agb de sorun var dedik operasyon geldi.. Stv reytinglerle oynuyor dedim(cemaat ile hükumet arası bozulmamisti) stvnin reytingleri ortalama iki puan düştü sonra operasyon geldi.. Trt dizileri böyle giderse. Operasyon gelmez ama diğer kanallar bağırır sistemden çıkar çünkü 4 yıl AKP iktidarda ve trtdeki bazı kişiler buna güvenip bir işler çeviriyor olabilir

Yeşil Deniz zaten 3.50 civarı alıyordu bu hafta 0.65 reytinglik bir artış yaşamış bilmeyen de 2 reyting alıyor 2'ye katlamış 4 reyting almış sanacak. Ki zaten Yeşil Deniz geçen sezon da AB'de çoğu kez ilk 10 içerisinde yer alıyordu yine bu sezonki ortalamasıyla.

Baba Candır'a gelelim, bu dizi yaz sezonu ve yeni sezonun başında AB'de zirveyi alıyordu bu hafta aldığı oranlar dizinin kitlesinden fazlası değil...
+1 diyorum, başka da bir şey demiyorum. :A
ooo konuyu kimler açmış paçozların başkanı @ozgur2113 :A
neyse %20 lik denek değişimi ile trt nin ab sine +9 basmışlar gibi iki gündür kötü dizileri uçuyor (reyting anlamında kötü aserat atılır şimdi oradan açıklayayım dedim)
kız @Çiğdem- vadini trt ye gönder kösemin 2.5 katı ab reytingiyle 1.olur:A

paramparça düşmüş demek ki millet vuslatlara meraklı :D ozanın vurulması pek etki etmemiş reytinge
kırgınlar en azından macuna geçit vermemiş tebrikler:D
Atılmazdım, ama sen söylediğin için biraz atılayım bari. Gerçi aklıma da bir şeyler gelmiyor. :A

Son düzenleme: