14 Aralık 2012 Cuma Reyting Sonuçları

Emir'in Yolu 4,79 görmüş anlıklarda.Dizide bu hafta heyecan var o yüzden reyting yükseliyor biraz da olsa.21:35 reklam dönüşüydü 21:41 yine reklam girdi dizide.Arka Sokaklar iyi ilerliyor.Dila Hanım da iyi gidiyor.

‎"Bitmeyen Hikaye" yeni bölümüyle birazdan sizlerle olacak. Şeytan' ın oyunu devam ediyor!

21:30 - 21:45 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) KANALD: 9.84 , 2) STAR: 6.74 , 3) ATV: 4.95 , 4) SHOW: 2.82 , 5) TRT1: 2.81

Arka Sokaklar anlıklarda 10 reytingi görecek neredeyse.Dila Hanım gayet iyi çıkış yapıyor ama şuan için Arka Sokaklara totalde rakip görünmüyor.Film gayet iyi gidiyor.Emir'in Yolu düşmüş zaten 21:35 den 21:41 e kadar reklamdı.

21:30 - 21:45 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) KANALD: 9.84 , 2) STAR: 6.74 , 3) ATV: 4.95 , 4) SHOW: 2.82 , 5) TRT1: 2.81

diloş bastırıyor helal olsun :))

- - - Ekleme - - -

Diziler artık blok reklama geçmeye başladı. Garip... Tv'de yeni moda!

Bir muhteşem yüzyıl kaldı galiba blok vermeyen. :D
muhteşeşm seyircisi kaliteyi biliyor reklamda kanal değiştirmiyor o yüzden muhteşem rahat reklamdad en çok kazanan dizi :))

Arka Sokaklar yarin açik ara zirvede yer alabilir Total grubunda.

A/B grubunda ise Dila Hanim zirvede olabilir..

Melike'nin gizlediği bir şeyler var. Birinden para karşılığı fotoğraf gibi bir şeyler aldı.

Diziye yeni oyuncular gelmiş. Dila'ya İstanbul'dan kanka geldi. :D

- - - Ekleme - - -

Gurbet pavyonda çalışmış önceden! İnanmıyorum!

- - - Ekleme - - -

Dilaya takıldık ders işi yattı. :D

Son düzenleme:
21:45 - 22:00 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) STAR: 7.82 , 2) KANALD: 6.3 , 3) ATV: 4.02 , 4) FOX: 3.73 , 5) STV: 3.72

Melike'nin gizlediği bir şeyler var. Birinden para karşılığı fotoğraf gibi bir şeyler aldı.

Diziye yeni oyuncular gelmiş. Dilaya İstanbul'dan kanka geldi. :D

- - - Ekleme - - -

Gurbet pavyonda çalışmış önceden! İnanmıyorum!

- - - Ekleme - - -

Dilaya takıldık ders işi yattı. :D

eger RIZA %51 hisseyi onlara vererek kabul ederse yeni senaristi sövcemmm

Dila Hanım yükseldi.Arka Sokaklar reklam yaptı herhalde düşüş yaşamış.Ve İnsan Aldandı gayet iyi oranlar alıyor.Emir'in Yolu bilmiyorum reklam mıydı takip edemedim ama bu anlıkta listede yok.