14 Ağustos 2016 Pazar Reyting Sonuçları

SS harika oranlar almışm demicem, kaldiğimiz yerden devam ediyoruz
Son 20-25dk reklam olmasaydı 4 garantiydi @Aserat @Çiğdem- @Billy Kane @Seviyor sevmiyor

TT'miz de harika reyting almiş bu arada
Güzel reytingler gelmiş, ama sen hala öküzün altında buzağı arama peşindesin. Ne güzel Total ve AB'de 3.5, ABC'de de neredeyse 4 almışız, bence bu sonuçların tadını çıkaralım.

Ben kendi adıma Baba Candır ile karşı karşıya geldiğinde SS'nin düşeceğini düşünüyorum, çünkü izleyici kitleleri büyük ölçüde aynı ve yeni sezona başladığı zaman izleyiciler BC'ye geri dönebilir. Ben de devam etmesini istiyorum, ama nedense Eylül sonunda bitebilir gibi geliyor.

olmasaydı reklam 4 alacaktı ama olsun süper gitmiş 25 gün olmamasına rağmen ve yükselmişiz

Peki sen hangi dizileri izliyon
Hayat Şarkısı, Poyraz Karayel ve Baba Candır. Yeni dizilerden de Arkadaşlar İyidir, Familya ve Vatanım Sensin'e bakmayı düşünüyorum.

Poyraz Karayel den sıkıldın mı peki

Azla yetınmeyi sevmeyenlerdenim belki
no3092453422 sosyete guzeli 4+reyting alırken biz nede 4e yakın alalım

Poyraz Karayel den sıkıldın mı peki
Yok, sıkılmadım. 2. sezonun sonlarına doğru biraz ivme kaybetti, ama hala ekranın en güzel dizilerinden biri.

Azla yetınmeyi sevmeyenlerdenim belki
no3092453422 sosyete guzeli 4+reyting alırken biz nede 4e yakın alalım
Gelecek hafta Deniz'in afetleşmesiyle 5'e merdiven dayarız, merak etme sen. Zaten yeni bölüm fragmanı Twitter'da 1200 fav almış, sırtımız kolay kolay yere gelmez.

Evet gördüm
saydıgım dizilerde o kadar yüksek alıyormu? Sıra youtubeda fragmanın trend olmasında

Baba candır bitsin .ss

Ama çok ilgimi çekti. Normalde o tür gençlik dizilerini hiç izlemem, ama fragmanlarını da beğendim. Belki SS karşısında ezilir de Show gününü değiştirir, tek umudum o.
Ben hiç izlemedim bile
daha sağlam dizileri bekliyorum

Seviyor Sevmiyor iyi gitmis tebrikler

Seviyor Sevmiyor'a helal olsun, beni baya şaşırttı. Ben en azından ilk 5'de olur diyordum ama zirvede yer alacağını hiç düşünmüyordum. Tebrikler.

Hayatımın Aşkı 13-15. bölümde falan final yapar. Erken başlatarak çok büyük hata ettiler. Yoksa bu kadroyla belki de yazın en çok izlenen dizisi olabilirdi. 1 ay daha sabretselerdi keşke.

Seviyor Sevmiyor 1 aylık uzuuuuuuun aradan sonra müthiş gitmiş, sezon izleyicileri dönünce daha da yükselecektir

@serhatt Kardeş bence OHB 100.bölümle efsane şekilde final yapmalıydı ! 2 sezonluk konuyu 4-5 sezona çıkardılar bak sonu Lale Devri gibi olacak

Dizinin erkenliği vrya geçliğiyle alakası yokki
senaryosu rezil dizinin.Parlakçı ne hallerde yani .ss
Nerde o ilk bölümlerdeki destopik rüyalar .ss