Güzel reytingler gelmiş, ama sen hala öküzün altında buzağı arama peşindesin. Ne güzel Total ve AB'de 3.5, ABC'de de neredeyse 4 almışız, bence bu sonuçların tadını çıkaralım.SS harika oranlar almışm demicem, kaldiğimiz yerden devam ediyoruz Son 20-25dk reklam olmasaydı 4 garantiydi @Aserat @Çiğdem- @Billy Kane @Seviyor sevmiyor
TT'miz de harika reyting almiş bu arada
Ben kendi adıma Baba Candır ile karşı karşıya geldiğinde SS'nin düşeceğini düşünüyorum, çünkü izleyici kitleleri büyük ölçüde aynı ve yeni sezona başladığı zaman izleyiciler BC'ye geri dönebilir. Ben de devam etmesini istiyorum, ama nedense Eylül sonunda bitebilir gibi geliyor.yüksek sosyete ile birlikte en sevdiğim 2.yaz dizisiydi iyiki çarşambadan alındı @Billy Kane ile birlikte şimdi ertuğruluda seviyor sevmiyoruda izleyebilicez
yaz ayını bence bu reytingle garantiledik gelelim kış ayına baba candır totelde 2 reyting alan bir dizi toteli rahat götürürüz ab gurubuda 4 alan bir dizi yani ab gurubunuda alma şansımız var büyük ihtimalle alırızda baba candır 3 ortlama gider orada yani çok iddalı dizi gelmezseki pazara öyle diziler gelmiyor bu sezonu kurtarırız galiba ama final olurmu olmazmı sezon sonunda bilmem
@Aserat @turkuazz
Hayat Şarkısı, Poyraz Karayel ve Baba Candır. Yeni dizilerden de Arkadaşlar İyidir, Familya ve Vatanım Sensin'e bakmayı düşünüyorum.olmasaydı reklam 4 alacaktı ama olsun süper gitmiş 25 gün olmamasına rağmen ve yükselmişiz
Peki sen hangi dizileri izliyon