xBUGRAx
Süper Emekli
22:30 - 22:45 <s>#</s>sbt <s>#</s>reyting'leri 1) KANALD: 9.67 2) SHOW: 2.69 3) TRT1: 2.61 4) SMNYL TV: 2.11 5) ATV: 1.91
Maça bakın off off 10a dayanmış maç harika gitti bakalım 6 dakkalık bölüm ne yapacak
Maç 10 reytingi görecekmiş az daha. Beklenenin üzerinde reyting alacak gibi görünüyor.
- - - Ekleme - - -
Keşke milli takım da harika gitseydi mutlu olabilseydik. 12'de yayınlansa bile zirve şansı var bence maçların.
Biri polisi aramış olamaz mı?Pis 7'li günün en çok izlenen dizisi oldu tebrikler.. Biraz izledim pek beğenmedim bu bölümü. Trafo ile Fatih'in kavga olayı bariz abartılıydı.. Kavga ettiği yer bomboş bir yer kimseler yok ama ne olduysa direk polis geldi kaçtılar
Diyorum ya kavga ettikleri yer ıssız kimseler yok ve orda hepsi kavga ediyor kim arayacakmrt-06 post: 1414465' Alıntı:
Karabiberler biliyordu belki onlar aramıştır?Billy Kane post: 1414476' Alıntı:Diyorum ya kavga ettikleri yer ıssız kimseler yok ve orda hepsi kavga ediyor kim arayacak
21.45'de başlıyor.bu pis yedili kaçta başlıyo yav daha demin deli yürek başladı mı diye showu açtım hala oynuyo yuhh
maç fark atar py 2. doksanlar 3.olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?