14-20 Temmuz 2014 Haftanın En Çok Mesaj Yazanları

Sana sonuna kadar katılıyorum zaten bu nedenlerden dolayı forumdan birsirü kişi ayrıldı eski popülerliğini kaybetti böyle devam ederse bende terk edecegim forumu mesela bazı üyeler bnm hakkımda herkese atıp tutuyor ona ceza verilmiyor ama bana veriliyor @OzaN

kimseyi karıştırmaaa ben @OzaN a özelden birşey rica edicem bu konu hakkında bir kural isticem umarım ilgisiz kalmazz

kimseyi karıştırmaaa ben @OzaN a özelden birşey rica edicem bu konu hakkında bir kural isticem umarım ilgisiz kalmazz
Kalmaz insallah o kimseyi karıştırma dediğin üye bnm hakkımda çok kötü şeyler söylüyomuş ama @Yiğitt demişti
Forum bnm hakkımla yazdığım yazmaya hakkım olan mesajları boşversinde bunlarla ugrassın bence @OzaN

tamam daha yorum yazmayalım ben şimdi @OzaN a özelden yazıcam ne egrekiyorsada söylücem sen emrak etme

@cookies @eros post kasmaya devam ederseniz bana kadar yolu var biz geçen sene maskekiyle aynı kaderi yaşadık siz de dikkat edin

Bizde aynı kaderi yaşamıştık
Boşver sen bni sen kendine bak önce kendini düşün.Her konuya konuyla alakalı mesajlar yazmam sucsa ben sucluyum .Listeye dahl olmasamda aynı aktifliğim devam edecek

Çaylaklar listede olamıyor mu ki anlamadım ben?
Yok ya sorun o değil sorun her konuya mesaj yazmam ama konuyla akalaı yazıyorum yani neden böyle birşey oldu bilmiyorum ama zaten altı ustu bi liste takmıyorum bile son kezde 1. olmam bni sevindirdi zaten bu gidişle forum bni favori mavori yapmayacak bnde terk edecegim forumu veya @destere gibi sessiz sakin konularla gece yarıları aktif olacagım bakalım

Hımm kötümüş