14-20 Temmuz 2014 Haftanın En Çok Mesaj Yazanları

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,499
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com

@cookies ve @eros listede yükselmek için sürekli ilgili olsalar da olmasalar da her konuya mesaj yazmaya kastıklarından dolayı bundan sonraki haftalarda listelere dahil edilmeyeceklerdir. Bilginize.

@cookies bu ay favori üye olur inş benden @ABAY_06 DAN VE @Harunnn60 dan sonra bu seferde cookies hak etti bence tabi nunu için favori üyesi seçilemsi gerekiyor bu ay favori üye olup sonrada aday listesinde olur umarım 🙂
🙂

Son düzenleme:
Bi daha listeye dahil olmayacakmışım işte gider ayak 1. olayım dedim :)

@cookies bu ay favori üye olur inş benden @ABAY_06 DAN VE @Harunnn60 dan sonra bu seferde cookies hak etti bence tabi nunu için favori üyesi seçilemsi gerekiyor bu ay favori üye olup sonrada aday listesinde olur umarım 🙂
🙂
Orası biraz zor 30000ler kulübüne girdiğimde belki olurum :)

@xemrexxx çalıstığı için sadece perşembeleri giriyor yanı foruma girmediği için öyl olmuş 1 ay soınra falan yine başalr kaldığı yerden :kiki::kiki:

ne nereye bi yere gitmiyorum ama oyleymiş olmayacakmışım bi daha sebebi ise her konuya mesaj yazmam :)
öyle saçmalıkmı olur yaaa herkes her istedği konuya yazarrr nasıl listeye dahil olmucakmışsın
üyeleri ezerek yükselmeye çalısanlar var galiba böyle saçmalık olmaz 😵
😵
😵
😵😵

@xemrexxx çalıstığı için sadece perşembeleri giriyor yanı foruma girmediği için öyl olmuş 1 ay soınra falan yine başalr kaldığı yerden :kiki::kiki:

öyle saçmalıkmı olur yaaa herkes her istedği konuya yazarrr nasıl listeye dahil olmucakmışsın
😵
😵
😵😵
Ya işte naparsın boşver zaten bu forum beni favori uyede yapmaz bu gidişle yakında bi banlayacaklar beni bi daha dönmeyeceğim foruma Çaylaklara 1. olmak yakışmıyor galiba :( 2. si ise zaten bana karışamazlar istediğim konuya mesaj yazmaya devam edeceğim altı üstü bir listeden atıldım yani aktifliğime aynen devam edeceğim Kimse bana karşı çıkamayacaz adminde olsa. :)

😵
😵
😵😵
çalışsın çalışsın burnu biraz sürtünsün

Ya işte naparsın boşver zaten bu forum beni favori uyede yapmaz bu gidişle yakında bi banlayacaklar beni bi daha dönmeyeceğim foruma Çaylaklara 1. olmak yakışmıyor galiba :( 2. si ise zaten bana karışamazlar istediğim konuya mesaj yazmaya devam edeceğim altı üstü bir listeden atıldım yani aktifliğime aynen devam edeceğim Kimse bana karşı çıkamayacaz adminde olsa..... :)
@OzaN öyle şeymii olur yaaa isteyen istediği konuya yazar bir yaşıma daha girdim aaa
çok sakıncalı küfürlü şeyler yazıyorsa silinir olur biter silinmeyen mesajlarda geçerli sayılıyor zaten listeye girmcieksinde ne demek oluyor çaylak üyelerin aktif olmaya hakkı yokmu konuyu tam bilmiyorum ama saçmalık var bu işte çocuğa forumdan çık git diyorsunuz resmen destereyi yemek yetmedimi ben anlamadım yanı

@cookies @eros post kasmaya devam ederseniz bana kadar yolu var biz geçen sene maskekiyle aynı kaderi yaşadık siz de dikkat edin

@OzaN öyle şeymii olur yaaa isteyen istediği konuya yazar bir yaşıma daha girdim aaa
çok sakıncalı küfürlü şeyler yazıyorsa silinir olur biter silinmeyen mesajlarda geçerli sayılıyor zaten listeye girmcieksinde ne demek oluyor çaylak üyelerin aktif olmaya hakkı yokmu konuyu tam bilmiyorum ama saçmalık var bu işte çocuğa forumdan çık git diyorsunuz resmen destereyi yemek yetmedimi ben anlamadım yanı
Bizde aynı kaderi yaşamıştık :D

Ben @destere gibi değilim beni gönderemezler protesto mrotestoda yapmam. @destere ye yaptıkları şeyi bana yapamazlar :(

@cookies @eros post kasmaya devam ederseniz bana kadar yolu var biz geçen sene maskekiyle aynı kaderi yaşadık siz de dikkat edin

Bizde aynı kaderi yaşamıştık :D
brak yaa @OzaN saçma sapan nedenelrden üyelere ceza vericeğine neden açık konularda millete fake sin yok osun busun diye çirkin iftira atanlara birşey demiyor üyeler saçma sağan nedenelrden ban alırken insanlara iftira atanlar neden ban ceasını brakın uyarı bile almıyor
biz bu forumu seviyoruz diye hakkımızın yenmesine göz yumamamayız kisme kusura bakmasın illa ceza verilciekse @OzaN önce şuu iftira atanlara verr odnan sonra diğer konulara bakarsın yok ben takasmısım yok polat şaşamzmısım yok yiğit takasmıs yok cookies destereymiş yok bilmem ne kim popülerse forumda çirkin iftiralar atıyorlar onalra neden birşey denmiyorda diğer çocukalra yükleniyorlar birisi abna açıkalsın bunu lütfen